Aladdin wordt de volgende ‘Live action Disney-film’ die jij wil zien

Disney is mee…

Niets mis met je beste klassiekers in een nieuw jasje te steken. En dat deze remakes dan ook nog eens de nodige sollen in het laatje gaan brengen is een vaststaand feit. Na Beauty & the Beast in 2017 en het aanstormend goudhaantje The Lion King is het nu de beurt aan Aladdin om de honneurs waar te nemen. De film komt op 24 mei in de zalen en het was aan regisseur Guy Ritchie om van de fantastische tekenfilm een nog fantastischere live action film te maken.

Waar iedereen naar uitkijkt is of Will Smith, die de rol van ‘the Genie’ mag verkondigen de enige echte ‘Genie’ ooit, Robin Williams die in 2014 overleed, kan doen vergeten. Maar Will ‘The Fresh Prince’  Smith heeft geen schrik en ziet het als een ware eer in de voetsporen van één van Hollywoods beste komieken ooit te treden. “Ik was doodsbang met het doen van de geest na Robin Williams, maar ik vond het een baan die eer betuigt. Ik heb het mijn eigen twist gegeven, weet je, dus ik denk dat mensen ervan zullen gaan houden.”

Laat duidelijk zijn, dat wij allemaal van Jasmine (Naomie Scott), euh Genie en Aladdin gaan houden! Zie hier de nieuwste trailer een een vergelijking met de originele animatiefilm.

Bron: Gewoonvoorhem

You May Also Like

Halle Berry…een vijftiger met een body van een twintiger…

Dé Bond-Girl die niet meer ouder wordt! Wie herinnert zich de scène van Halle ...

Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben… Trouwe lezers hebben ...

Miss Exclusive Fenne Verrecas scoort nu ook internationaal!

Miss Exclusive 2016, Fenne Verrecas, belandde afgelopen weekend op de derde plaats in de ...

Hosting door Fraai