Aladdin wordt de volgende ‘Live action Disney-film’ die jij wil zien

Disney is mee…

Niets mis met je beste klassiekers in een nieuw jasje te steken. En dat deze remakes dan ook nog eens de nodige sollen in het laatje gaan brengen is een vaststaand feit. Na Beauty & the Beast in 2017 en het aanstormend goudhaantje The Lion King is het nu de beurt aan Aladdin om de honneurs waar te nemen. De film komt op 24 mei in de zalen en het was aan regisseur Guy Ritchie om van de fantastische tekenfilm een nog fantastischere live action film te maken.

Waar iedereen naar uitkijkt is of Will Smith, die de rol van ‘the Genie’ mag verkondigen de enige echte ‘Genie’ ooit, Robin Williams die in 2014 overleed, kan doen vergeten. Maar Will ‘The Fresh Prince’  Smith heeft geen schrik en ziet het als een ware eer in de voetsporen van één van Hollywoods beste komieken ooit te treden. “Ik was doodsbang met het doen van de geest na Robin Williams, maar ik vond het een baan die eer betuigt. Ik heb het mijn eigen twist gegeven, weet je, dus ik denk dat mensen ervan zullen gaan houden.”

Laat duidelijk zijn, dat wij allemaal van Jasmine (Naomie Scott), euh Genie en Aladdin gaan houden! Zie hier de nieuwste trailer een een vergelijking met de originele animatiefilm.

Bron: Gewoonvoorhem

tcoc

You May Also Like

Rel in BV-Land…An Lemmens & Gert Verhulst

Gert Verhulst is publiekelijk ‘geslurft’ door An Lemmens! Je moet het niet te ver ...

Een waanzinnig brute serie voor in jouw Mancave: The Deuce

Porno! Misdaad! Prostitutie! Gokken! Gigantische snorren! Twee James Franco’s! Mannen, vergeet Narco’s, Game of ...

Slurpende Kim Kardashian opnieuw onder vuur na topless foto in restaurant!

Is het nu ‘Noodles’ of ‘Nude’ls? Wij weten het niet goed meer want Kim ...

Hosting door Fraai