$ 35.000 voor een Dior schoudertasje…

We geven het grif toe, we kennen best een paar Noord-Afrikaanse vrienden die perfect zouden staan met deze tas. Zelf gaan we passen, maar dat mag ons natuurlijk niet beletten om dit tasje van Dior onder de aandacht te brengen.

Voor $ 35.000 van jou

Dit schoudertasje van mannen is voor amper $ 35.000 van jou, daar kun je al eens een statement mee maken natuurlijk. In de jaren ‘90 was dit tasje nog exclusief voorbehouden voor vrouwen, maar ondertussen werd het ook gelanceerd voor mannen. Laat het ons genderfluïde noemen…

De metaalachtige tas werd mee onder handen genomen door de Japanse artiest Hajime Sorayama, wat meteen ook mee het pittige prijskaartje verklaard. Echt handig is het tasje niet, maar het gaat natuurlijk om de uitstraling én het prijskaartje.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De ultieme pet voor de heer: City Sport l Gentleman's Fair

Zo heel dikwijls – lees nooit – zie je ons met een pet door ...

Bench & Rudimental slaan handen in mekaar

De jongens van Rudimental kennen jullie ongetwijfeld wel van de oorwurm en hit ‘Feel The ...

Weekly fashion brand: WeberHodelFeder

We gaan je de naam niet laten uitspreken, je tong kan je nuttiger gebruiken. ...