$ 35.000 voor een Dior schoudertasje…

We geven het grif toe, we kennen best een paar Noord-Afrikaanse vrienden die perfect zouden staan met deze tas. Zelf gaan we passen, maar dat mag ons natuurlijk niet beletten om dit tasje van Dior onder de aandacht te brengen.

Voor $ 35.000 van jou

Dit schoudertasje van mannen is voor amper $ 35.000 van jou, daar kun je al eens een statement mee maken natuurlijk. In de jaren ‘90 was dit tasje nog exclusief voorbehouden voor vrouwen, maar ondertussen werd het ook gelanceerd voor mannen. Laat het ons genderfluïde noemen…

De metaalachtige tas werd mee onder handen genomen door de Japanse artiest Hajime Sorayama, wat meteen ook mee het pittige prijskaartje verklaard. Echt handig is het tasje niet, maar het gaat natuurlijk om de uitstraling én het prijskaartje.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Het betere maatpak bij Schaap Tailors!

Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed? Met een pak kom je altijd ...

De ultieme zomersneaker?

Nee, ik ga jullie weer niet lastig vallen met hoe geweldig ik de sneakers ...

Shop het ethische de la COMMUNE

Een ethische mannenmerk? Nee, veel zijn er niet. We gaan het dan ook maar ...

Hosting door Fraai