$ 35.000 voor een Dior schoudertasje…

We geven het grif toe, we kennen best een paar Noord-Afrikaanse vrienden die perfect zouden staan met deze tas. Zelf gaan we passen, maar dat mag ons natuurlijk niet beletten om dit tasje van Dior onder de aandacht te brengen.

Voor $ 35.000 van jou

Dit schoudertasje van mannen is voor amper $ 35.000 van jou, daar kun je al eens een statement mee maken natuurlijk. In de jaren ‘90 was dit tasje nog exclusief voorbehouden voor vrouwen, maar ondertussen werd het ook gelanceerd voor mannen. Laat het ons genderfluïde noemen…

De metaalachtige tas werd mee onder handen genomen door de Japanse artiest Hajime Sorayama, wat meteen ook mee het pittige prijskaartje verklaard. Echt handig is het tasje niet, maar het gaat natuurlijk om de uitstraling én het prijskaartje.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Louis Vuitton lanceert zeldzame rugzak van $79.000

Voor zij bij wie de eindejaarsbonus al gestort is… Iets in ons zegt dat ...

Ray-Ban & Ferrari…excellent en bliksemsnel

Uiteraard hebben wij als echte jongens wel een paar Ray-Bans in onze lade liggen. ...

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...

Hosting door Fraai