3 lezers delen meest gênante Valentijns-verhaal

Gênanter als dit wordt het vandaag niet!

Gisteren deden we een oproep aan onze mannelijke lezers om een gênant Valentijns-ervaring te delen. De winnaars (of hun lief) mogen alvast een boeket bloemen van bloomon.be/valentijn aan hun deur verwachten. Haal de popcorn boven en geniet mee van deze drie heerlijke verhalen.

Jules (24) dacht van twee walletjes te eten…

Ik had stiekem iets met twee vrouwen, Melanie en Fien. Uiteraard wilden ze allebei iets met me gaan doen op Valentijns-avond. Daar ik Fien net iets leuker vond als Melanie liet ik haar weten dat ik die avond voetbaltraining had en we het een dagje zouden uitstellen. Melanie vond dit niet erg en liet me weten dat een goede kennis van haar nog hulp zocht in de zaak bij diens ouders en dat ze dan wel wat ging bijklussen. Beetje bijverdienen als student kan nooit kwaad. Dat had ik goed geregeld…dacht ik.

Toen ik met Fien die avond binnenstapte bij de plaatselijke brasserie in het dorp kon ik wel door de grond zakken van schaamte. Wie stond daar in haar ober-outfit? Juist, Melanie die wel heel expliciet liet merken daar niet zo opgezet mee te zijn. Dag etentje, dag Valentijn, dag Fien en dag Melanie.

Joris (29) ging het woord van het jaar ‘swaffelen’ even uittesten…

Mijn vriendin (jawel, nog steeds) vond het erg dat zij op onze allereerste Valentijn ooit geen cadeautje voor me had gekocht. Deels mijn schuld daar ik op voorhand had gezegd dat ik niet meedoe aan heel dat commercieel gedoe. Toen ik alsnog met een cadeautje aan haar deur stond was ze zo gegeneerd dat ze iets voor me wilde terugdoen. Ze had wel een ideetje dat ik nooit zou kunnen weerstaan.

Ze nam me mee naar haar slaapkamer, ging op haar knieën zitten en trok mijn broek naar beneden. We waren nog niet lang samen en tot op die dag had ze me nog nooit oraal verwend. Ik wist niet wat me overkwam en in volle extase en opwinding nam ik mijn ondertussen groot geworden jongeheer in de hand en tikte er even mee tegen haar kaak…Swaffelen was toen niet voor niets het woord van het jaar moest ik (fout genoeg) gedacht hebben…

Weg sfeer en verbolgen en wat geïrriteerd stopte ze het mondelinge feestje. Ik weet niet wat me bezielde en jaren later kunnen we er nog wel om lachen. Een boeketje bloemen om deze toch wel niet zo’n geslaagde actie van me voor altijd te doen vergeten is wel op zijn plaats vind ik…

Tibo (21) scoorde slechte punten dankzij Tinder

Geen intiem Valentijns-diner met Caro (20) vorig jaar. Haar grootouders waren 14 februari 50 jaar getrouwd en vierden dit met een feestje in familiale sfeer. Het was voor mij als nieuwbakken ‘lief-van’ ook een eerste kennismaking met enkele van haar andere familieleden. In plaats van een verpletterende indruk na te laten, liep het toch wel enigszins anders dan gepland. Toen onder de kleinkinderen (waaronder een niet onaardige nicht) het onderwerp Tinder werd aangesneden kreeg ik het een beetje warm.

Hoewel ik aan Caro liet weten, nooit te hebben ‘getinderd’, stelde de knappe nicht haar Tinder-profiel in op 5km om eens te laten zien welke hete kerels er in de buurt waren. Het duurde ook geen drie minuten voor mijn kop op haar scherm verscheen. Het is geen match geworden…noch met de knappe nicht en sindsdien ook niet meer met Caro…

Zou ik het nog kunnen goedmaken met bloemen?

Euh…wij vrezen geen één van de drie maar toch heel veel succes! 

Credits: Unsplash

 

You May Also Like

Nieuwe wet bant (ongehuwde) seks op Bali

kin kloppen… Bali spreekt tot de verbeelding en is ongetwijfeld één van de meest ...

Eroticabeurs Mechelen geeft exclusieve en stoute reis naar Las Vegas cadeau!

What Happens in Vegas…komt op film! Dit jaar pakt de Eroticabeurs in Mechelen (19-20 ...

Babytaal met je lief? Dan heb je meer seks!

Wetenschappelijk bewezen… Thesissen waar wij iets aan hebben? Wél, ze bestaan! Zo onderzocht de ...

Hosting door Fraai