Zelfs bij Harley Davidson zijn er geen zekerheden meer …

Kijk, er zijn geen zekerheden meer in het leven, dat staat vast. Als zelfs een legende als Harley Davidson de ronkende motoren en knallende pijpen aan maarten laat, dan is het hek helemaal van de dam. Wil dat zeggen dat de elektrische conceptjes van deze Amerikaanse gigant niet te pruimen zijn? Jawel, maar je verwacht het niet, toch?

Momenteel staan er 3 elektrische varianten op het programma, die ons qua look alvast weten te charmeren. Onder de noemer LiveWire, gaat het meest concrete model door het leven. De aandrijving van deze jongen bied je maar liefst 7 verschillende rijmogelijkheden aan, zodat je ongetwijfeld ook wel wat naar jouw rijstijl vindt. Er zit uiteraard ook een touchscreen op, waar je ondermeer de muziek en de GPS regelt.

Dit monstertje zou om en bij de 30.000 dollar gaan kosten en brengt je in 3,5 seconden naar 60 mph. Je zou er trouwens zo’n 170 km ver mee moeten geraken.

Naast de LiveWire werden er op de CES nog 2 andere elektrische prototypes op de wereld losgelaten. Een soort van mini-chopper waarop het heerlijk cruisen moet zijn en een dirtbike die vraagt om modder. Wij zijn alvast gecharmeerd, al blijft het jammer van het gebulder …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Retro gamen met de Playstation®classic

Je wordt ouder papa. Gelukkig beseffen wij dat alvast van onszelf en hoeven onze ...

Draagbare muziek van topkwaliteit

Yep, wij hebben de prehistorische tijd van de Sony Walkman nog meegemaakt. Als je ...

Samsung Q900R QLED 8K: het neusje van de zalm

Hoewel we op de Whatmatters redactie natuurlijk amper tijd hebben om televisie te kijken ...

Hosting door Fraai