Zelfs bij Harley Davidson zijn er geen zekerheden meer …

Kijk, er zijn geen zekerheden meer in het leven, dat staat vast. Als zelfs een legende als Harley Davidson de ronkende motoren en knallende pijpen aan maarten laat, dan is het hek helemaal van de dam. Wil dat zeggen dat de elektrische conceptjes van deze Amerikaanse gigant niet te pruimen zijn? Jawel, maar je verwacht het niet, toch?

Momenteel staan er 3 elektrische varianten op het programma, die ons qua look alvast weten te charmeren. Onder de noemer LiveWire, gaat het meest concrete model door het leven. De aandrijving van deze jongen bied je maar liefst 7 verschillende rijmogelijkheden aan, zodat je ongetwijfeld ook wel wat naar jouw rijstijl vindt. Er zit uiteraard ook een touchscreen op, waar je ondermeer de muziek en de GPS regelt.

Dit monstertje zou om en bij de 30.000 dollar gaan kosten en brengt je in 3,5 seconden naar 60 mph. Je zou er trouwens zo’n 170 km ver mee moeten geraken.

Naast de LiveWire werden er op de CES nog 2 andere elektrische prototypes op de wereld losgelaten. Een soort van mini-chopper waarop het heerlijk cruisen moet zijn en een dirtbike die vraagt om modder. Wij zijn alvast gecharmeerd, al blijft het jammer van het gebulder …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

‘Roest’ laat je ochtend starten met een heerlijk kopje stevige koffie

Een kopje koffie drink je in stijl, punt. Loos dus eindelijke die Senseo of ...

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Dit is de ideale salontafel voor jouw mancave

Tegenwoordig moet alles ‘SMART’ zijn…beginnend met uiteraard een mobiele telefoon, horloge, televisie,…noem maar op ...

Hosting door Fraai