Wij zochten en vonden het pikante kantje van Aline

Niet zo heel lang geleden vertelde één van onze vliegende reporters en naar eigen zeggen Versuz-icoon Patrice dat hij een erg knappe, toffe meid kende die zeker niet zou misstaan op Whatmatters. In plaats van hem er met een dictafoon op af te sturen, we houden het liever #metoo-proof, zochten we ze zelf op en konden niet anders dan concluderen dat het én een mooie meid was én dat onze vragen direct heel open en transparant werden beantwoord. Het relaas van een tof gesprek vind je hier…

Dag knapperd, stel jezelf eens voor in vijf trefwoorden?

Groei, eerlijk, leerkracht, Disney en muzikaal.

Dat is het equivalent van een musical-artieste…maar waar ben je echt mee bezig?

Ik sta op dit moment door de week voor de klas, en in de weekends probeer ik zo veel mogelijk shoots te doen om ervaring op te doen in de modellenwereld.

Je zet dus je eerste stappen in het modellenleven, hoe is het allemaal begonnen?

Door enorm veel toeval en geluk ben ik erin gerold. Ik was in november in C-mine bezig met een shoot met enkele kennissen van mij die in hun vrije tijd graag foto’s maken. Toevallig was er die dag ook een groot shooting event bezig op deze locatie, waarvan 2 modellen last minute hadden afgezegd. Er waren hierbij 10 professionele fotografen aanwezig, en de organisator van het event kwam aan mij en Kiani (Van der Auwera, goede vriendin van mij en ook model, zij heeft mij heel veel geleerd) vragen of wij het zagen zitten om mee te shooten. Ik werd dus plots, zonder enige ervaring, voor de lens van verschillende professionele fotografen gezet. Nota bene in een vrij weinig verhullende outfit, iets wat ik op dat moment absoluut nog niet gewoon was.

Breng nu niemand op het idee om aan C-Mine met een fototoestel te gaan staan wachten op dames die zich willen uitkleden…maar ga verder want we onderbraken je…

Ik verontschuldigde mezelf dan ook meteen bij alle fotografen dat ik geen model was, want ik voelde me echt een amateur tussen al die “echte” modellen. Maar gek genoeg kreeg ik van elke fotograaf verbaasde reacties dat ze amper konden geloven dat ik geen ervaring had en dat ik het voor een eerste keer meteen enorm goed deed. Vanaf dan is het allemaal heel snel gegaan. ik werd door deze fotografen uitgenodigd voor nieuwe shoots en kwam zo ook terecht bij andere fotografen. Nu gaat het best goed.

De juiste vrouw, op de juiste plaats op het juiste tijdstip dus…wat wil je ermee bereiken?

In eerste instantie was het gewoon voor de fun maar ik merk meer en meer hoe dit van mij een sterker persoon maakt omdat ik eindelijk iets gevonden heb waarin ik me 100% goed voel. Het is keer op keer een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen, en mezelf op die manier op beeld zien staan zorgt ervoor dat ik toch wel veel positiever naar mezelf kan kijken dan vroeger. Nu zou ik graag meer en meer ervaring opdoen, en uiteindelijk shooten voor bekende kledingmerken/ lingeriemerken is een grote droom voor mij. Mijn eerste goal op dit moment is om ambassador te mogen worden voor mijn favoriete lingeriemerk Hunkemöller. Ik hoop dat ik deze droom binnenkort zal kunnen waarmaken.

Een droom op korte termijn dan…maar waar zou je binnen vijf jaar willen staan?

Op de cover van Vogue. Onder het motto: ‘Dare to dream big’ 😉

Dromen mag! Ook van andere landen bijvoorbeeld. Welke landen trekken je het meest aan en waarom?

Vooral warme exotische landen omdat ik daar het “echte leven” even helemaal kan loslaten en me volledig kan ontspannen en genieten. Hele dagen in mijn bikini rondlopen en genieten van zon, zee en strand, meer heb ik niet nodig om gelukkig te zijn.

Check! Voor ons zonder die bikini wel te verstaan, ze zouden anders nogal raar opkijken. Wat was je laatste buitenlandse trip?

Vorig weekend ben ik op shopping weekend geweest in Eindhoven en in de Designer Outlet in Roermond. Ik heb er enkele zeer leuke Solden-koopjes kunnen doen! 😉 Mijn laatste echte buitenlandse vakantie was in augustus naar Barcelona, een enorm leuke trip in een prachtige stad, I will be back!

En ga je dan alleen? Of om met een bochtje naar de vraag ‘Hoe staat het in de liefde’ te gaan?

Op dit moment heb ik geen behoefte aan een vaste relatie. Ik heb veel meegemaakt, zeer diep gezeten en ben momenteel vooral bezig met aan mezelf te werken op alle mogelijke manieren. Ik wil er eerst zelf sterk uitkomen en dingen doen waardoor ik trots kan zijn op mezelf, voor ik terug begin aan iets serieus met een ander.

En eens je dat gevonden hebt, hoe ben je te verleiden?

Ik ben eigenlijk best ‘hard to get’. Tot nu toe is er nog maar één man geweest die erin slaagde om mij volledig te overtuigen. Hoe hij hier juist in geslaagd is kunnen jullie beter eens bespreken met hem. Misschien een “5 versiertrucs door Patrice Vangeel” column ofzo?

Wij hebben deze deugniet (geregeld vliegende reporter voor Whatmatters nvdr) al eens bezig gezien en hierop afgaande en denkend aan onze adverteerders, gaan we voor deze rubriek passen. Wat is trouwens de beste openingszin die hij ooit bij u gebruikt heeft?

Ik ben eigenlijk geen voorstander van openingszinnen: ik val op daden, niet op woorden 😉

Dan snappen we het! Nog iets dat je zeker kwijt wil?

Volg me zeker op Instagram!!!!! @aline_wx

Doen we maar voor we hierop doorklikken hadden we nog snel een paar vluggertjes afgeschoten…

Schiet maar!

Zonder nadenken en snel antwoorden is de boodschap…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Een lange rode galajurk waarvoor ik nog nooit de gelegenheid heb gehad om hem aan te doen, maar het was zoooo mooi dat ik hem niet kon laten hangen…
Mijn favoriete designermerk is…Op dit moment ben ik wel fan van Guess, supermooie dingen en toch nog enigszins betaalbaar… 🙂
Mijn favoriete reisbestemming is…Ergens warm en exotisch.
Mijn favoriete stad is…Ik ben enkele jaren geleden verliefd geworden op Valencia, maar na mijn bezoek aan Barcelona vorig jaar denk ik dat ik toch voor een gedeelde eerste plaats ga… Een combinatie van stad en shoppen, cultuur, en strand/zee is voor mij de ideale stad.
Bikini of lingerie? De laatste tijd ben ik enorm verslaafd geraakt aan lingerie. Ik kan geen lingeriewinkel meer passeren zonder te gaan passen en kom zelden buiten zonder enkele nieuwe setjes. Een bikini doet me langs de andere kant dan weer denken aan zomer en warmte, dus is een moeilijke keuze…
Mooi dom of lelijk slim? Voor een one night stand ga ik all the way voor mooi en dom, voor iets serieuzer dan toch liever lelijk en slim…I guess (lacht hard)

Geld is voor mij…Soms toch belangrijker dan ik zou willen denk ik. Als ik in winkels rondloop die momenteel toch nog wat boven mijn budget liggen, dan heb ik toch vaak spijt van alles wat ik helaas moet laten hangen. Ook zou ik, als ik wat meer geld had, graag veel meer reizen en meer van de wereld zien. Reizen maakt mij enorm gelukkig. Dus ergens geloof ik, ondanks het cliché dat het niet zo is, dat geld mij toch wel ergens gelukkiger zou maken. Al heb je natuurlijk ook niks aan dat geld als je de mooie momenten met niemand kan delen.
My ultimate crush is…De man die 100% alleen voor mij zal gaan en van me houdt om wie ik ben. Cheesy, I know, maar wel waar uiteindelijk iedereen van droomt denk ik 😉
Ik word helemaal wild van…Een gezellig romantisch avondje met lekker eten en een flesje wijn, gevolgd door een heerlijke massage…dan hoef ik er geen tekening bij te maken hoe het verder verloopt 😉 maar, bij de juiste person kan de minste aanraking al genoeg zijn om mij wild te maken, en dan mag al het voorgaande gerust overgeslagen worden en beginnen we meteen aan het echte werk 😏

Ochtend- of avondseks? Why choose when you can have both? 😉
Ik voel me het meest sexy als ik…Een nieuw setje kan tonen en aan de blik in zijn ogen zie dat ik zijn seksgodin mag zijn 😉
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Squats! Need that bootyyy
Als ik de lotto win dan…Verhuis ik naar het buitenland en koop ik alle handtassen, schoenen, kledij die ik nu altijd met veel spijt in de winkel moet achterlaten…
Wat niemand over mij weet is…Moeilijke vraag, ik ben best wel een heel open persoon, dus ik denk dat de meeste mensen wel zo ongeveer alles over me weten…soms iets te open misschien, maar zoals ik mezelf eerder omschreef: altijd eerlijk ☺

Dat hebben we gemerkt! Succes met het verwezenlijken van jouw dromen en wij blijven het ongetwijfeld volgen op jouw Instagram

Credits:
– Michel Keppens
– Jac Bastiaanssen
– Johnny Hendrikx

 

You May Also Like

Astrid moedigt Rode Duivels aan in eigen voetbaltenue

Het hoeft niet altijd een Hazard, De Bruyne, Mertens of Lukaku te zijn… Nope, ...

Spieren en een bikini: Joyce van Egmond

We kunnen wel heel snel lopen! Bon, omdat we niet vies zijn van want ...

Jeff Bogaers, een naam om te onthouden!

Wie denkt er bij het horen van de naam Jeff Bogaers aan een begeerlijke, ...

Hosting door Fraai