Whatmatters Real Estate: Dubai Mansion ($60.000.000)

Je zal wel een winnend lotje Euromillions nodig hebben…

Wat als je Euromillions wint? We vroegen het aan honderd Vlamingen en zowat de helft kiest voor een avontuur n het buitenland en het liefst ergens waar het fantastisch goed weer is, Dubai bijvoorbeeld.

En waarin kan je je geld dan investeren? Een dikke mansion op Palm Jumeirah, het kunstmatig opgespoten eiland, wat alles heeft wat jij nodig hebt…of zelfs gewoon veel meer. Zo zijn er elf slaapkamers inclusief badkamer, een hyperuitgeruste keuken, zwembad, lounge, een cinemazaal, vier gezellige open haarden (waarom ook?), een pooltafel, een nachtclub in de kelder, een garage voor zes grote auto’s en een privé-steiger voor jouw dik jacht.

En omdat beelden meer zeggen dan woorden…

You May Also Like

Scheer je in stijl met de Hexagon scheerset

Op zoek naar een fijne scheerervaring, of gewoon het geklooi met de plastieken wergwerpmesjes ...

Whatmatters liet zich verrassen door SRPRS.ME

Aangezien we al eerder schreven over het srprs.me ga ik jullie de uitleg van ...

The Cobbler: cocktails nippen in stijl!

Nood aan een cocktail? Wel fan aan een verfijnde setting en mag het in ...

Hosting door Fraai