Whatmatters Real Estate: Dubai Mansion ($60.000.000)

Je zal wel een winnend lotje Euromillions nodig hebben…

Wat als je Euromillions wint? We vroegen het aan honderd Vlamingen en zowat de helft kiest voor een avontuur n het buitenland en het liefst ergens waar het fantastisch goed weer is, Dubai bijvoorbeeld.

En waarin kan je je geld dan investeren? Een dikke mansion op Palm Jumeirah, het kunstmatig opgespoten eiland, wat alles heeft wat jij nodig hebt…of zelfs gewoon veel meer. Zo zijn er elf slaapkamers inclusief badkamer, een hyperuitgeruste keuken, zwembad, lounge, een cinemazaal, vier gezellige open haarden (waarom ook?), een pooltafel, een nachtclub in de kelder, een garage voor zes grote auto’s en een privé-steiger voor jouw dik jacht.

En omdat beelden meer zeggen dan woorden…

tcoc

You May Also Like

surf4trends: de place to be voor de retro-liefhebber

Nu zijn we redelijk moderne jongens bij Whatmatters, dus we zweren bij hip, strak ...

Design je eigen rugzak bij Jacques Silbert

Jacques Silbert nog nooit van gehoord? Join the club! En toch, de rekels die ...

3 luxevilla's te huur in Ibiza!

Heeft Ibiza al iets van zijn populariteit verloren? Als we Instagram, Facebook, Twitter en ...

Hosting door Fraai