Whatmatters Real Estate: Dubai Mansion ($60.000.000)

Je zal wel een winnend lotje Euromillions nodig hebben…

Wat als je Euromillions wint? We vroegen het aan honderd Vlamingen en zowat de helft kiest voor een avontuur n het buitenland en het liefst ergens waar het fantastisch goed weer is, Dubai bijvoorbeeld.

En waarin kan je je geld dan investeren? Een dikke mansion op Palm Jumeirah, het kunstmatig opgespoten eiland, wat alles heeft wat jij nodig hebt…of zelfs gewoon veel meer. Zo zijn er elf slaapkamers inclusief badkamer, een hyperuitgeruste keuken, zwembad, lounge, een cinemazaal, vier gezellige open haarden (waarom ook?), een pooltafel, een nachtclub in de kelder, een garage voor zes grote auto’s en een privé-steiger voor jouw dik jacht.

En omdat beelden meer zeggen dan woorden…

tcoc

You May Also Like

Alles om te aperitieven: Aperobag.be

Wat er boven aperitieven gaat? Wat ons betreft weinig. Donderdag trekken we met onze ...

surf4trends: de place to be voor de retro-liefhebber

Nu zijn we redelijk moderne jongens bij Whatmatters, dus we zweren bij hip, strak ...

Omdat puike champagne een koffer verdient

Nu kan je nooit koffers genoeg hebben in je leven, maar tegenwoordig zijn er ...