Whatmatters Real Estate: Dubai Mansion ($60.000.000)

Je zal wel een winnend lotje Euromillions nodig hebben…

Wat als je Euromillions wint? We vroegen het aan honderd Vlamingen en zowat de helft kiest voor een avontuur n het buitenland en het liefst ergens waar het fantastisch goed weer is, Dubai bijvoorbeeld.

En waarin kan je je geld dan investeren? Een dikke mansion op Palm Jumeirah, het kunstmatig opgespoten eiland, wat alles heeft wat jij nodig hebt…of zelfs gewoon veel meer. Zo zijn er elf slaapkamers inclusief badkamer, een hyperuitgeruste keuken, zwembad, lounge, een cinemazaal, vier gezellige open haarden (waarom ook?), een pooltafel, een nachtclub in de kelder, een garage voor zes grote auto’s en een privé-steiger voor jouw dik jacht.

En omdat beelden meer zeggen dan woorden…

You May Also Like

Foodfest: weer een reden om naar Cadzand te trekken …

Wat zegt Cadzand je? Als je spontaan Sergio Herman en/of Pure C zegt, dan ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

7 reden waarom ook jij vandaag champagne drinkt

Ok, eerst het slechte nieuws. Kerstavond is voorbij, de kalkoen is ondertussen bijna verteerd ...

Hosting door Fraai