Whatmatters on Tour: Philipp Plein op de eerste rij (foto’s)

En dat mag in gezelschap zijn van Paris Hilton…

Philipp Plein bestaat 20 jaar en dat moest gevierd worden met een speciale show én lancering van de 2019 herfst/winter collectie. Plaats van het gebeuren, Palazzo Clerici in Milaan. Daar werden 260 exclusieve gasten persoonlijk en iets intiemer dan gewoonlijk getrakteerd op een runway met, hoe kan het ook anders, een extravagante collectie.

Dit seizoen lanceert Plein ook de ‘See-now-buy-now Scarface capsule’-collectie. T-shirts met een snauwende Tony Montana, de iconische anti-held gespeeld door Al Pacino. ‘The World Is Yours’, aldus Scarface. Een wereld waar ook Philipp Plein in 2019 zijn modestempel zal drukken.

Hier alvast wat runway- en exclusieve backstage-beelden.

Credits: Fashion Club 70

You May Also Like

Nieuw mannen hotspot in Gent: Lost in Pablos

Lost in paradise, was me bekend, maar sinds kort kunnen we daar ook Lost ...

5 stijltrends voor komende winter

De wintercollecties hangen weer volop in de winkels. Maar wat zijn nu eigenlijk de ...

Wat een mediastunt: Win een auto én de Vlaamse Naomi Campbell!

Wie ons een beetje volgt weet dat we én houden van mooie wagens én ...

Hosting door Fraai