Whatmatters on Tour: Philipp Plein op de eerste rij (foto’s)

En dat mag in gezelschap zijn van Paris Hilton…

Philipp Plein bestaat 20 jaar en dat moest gevierd worden met een speciale show én lancering van de 2019 herfst/winter collectie. Plaats van het gebeuren, Palazzo Clerici in Milaan. Daar werden 260 exclusieve gasten persoonlijk en iets intiemer dan gewoonlijk getrakteerd op een runway met, hoe kan het ook anders, een extravagante collectie.

Dit seizoen lanceert Plein ook de ‘See-now-buy-now Scarface capsule’-collectie. T-shirts met een snauwende Tony Montana, de iconische anti-held gespeeld door Al Pacino. ‘The World Is Yours’, aldus Scarface. Een wereld waar ook Philipp Plein in 2019 zijn modestempel zal drukken.

Hier alvast wat runway- en exclusieve backstage-beelden.

Credits: Fashion Club 70

tcoc

You May Also Like

Met de adidas PROST bagger je door braaksel en bier!

Geef het maar toe, ook jij bent al meermaals over je nek gegaan van ...

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Mercedes-Benz popt-up aan de kust: Summer Store!

De koningin der badsteden mag dan wel officieel Oostende zijn, wij weten wel beter. ...

Hosting door Fraai