Whatmatters on Tour: Brussels Motor Show

Met Focus en WTV in ons zog…

We worden zowaar nog echte BV’s. Zo waren we gisteren te gast op de Brussels Motor Show, of in de volksmond beter gekend als het Autosalon van Brussel en waren we uitgenodigd om samen met model Leylah Alliet, ooit nog Runner Up Miss België na Annelies Törös, het salon te verkennen met de camera’s van onze vrienden uit de andere kant van Vlaanderen in ons zog.

Die reportage hebben jullie nog te goed maar we willen jullie de heerlijke bolides die we gespot hebben nu al delen. Een paar wereld-, iets meer Europese en vooral heel veel Belgische premières is dit 97e Autosalon van Brussel onontbeerlijk voor de echte autoliefhebber, ook al spreken we dit jaar over een ‘klein’ salon, waar de focus ligt op lichte bedrijfsvoertuigen.

Het grote publiek kan vanaf vandaag tot en met 27 januari smullen van mooie, blitse, krachtige, milieuvriendelijke,… wagens. Voor ieder wat wils dus!

 

 

 

You May Also Like

Bugatti is jarig en viert dit zo!

Zo blazen we 110 kaarsjes op een taart uit… Ongetwijfeld met een uitlaat die de ...

De nieuwe Mercedes-AMG GT Concept Car

Recent schotelden we jullie de prachtige Panamera break voor, een bloedmooie wagen. Uiteraard kunnen ...

Dark Knight, de dikste Porsche 911 ooit!

Noem één auto waarmee je én de kasseien uit de grond sleurt én rubber ...

Hosting door Fraai