Whatmatters Occasietip van de week: Mercedes CLA 180 Shooting Brake (€27.499)

Wat nu? Het Autosalon is voorbij…

Het autosalon is afgelopen en ook wij waren ter plaatse, met een camera in ons zog. We vergaapten ons aan blitse bolides die we maar al te graag in onze garage zouden plaatsen. Jammer genoeg beschikken wij (nog altijd) niet over de budgetten om een McLaren, Bugatti, Ferrari of andere hypercar aan te schaffen. Maar jullie misschien ook niet. Daarom zijn wij eens gaan kijken waar Jan met de pet zoal autodealtjes kan doen.

Op zoek naar een plek waar we tussen meer dan 20 merken kunnen vergelijken, zijn we beland bij Cardoen. Met een aanbod van meer dan 1000 stockwagens heeft de autosupermarkt voor iedereen wel wat leuks en betaalbaars in de aanbieding. Nog leuker is dat je niet eens in de file naar Brussel hoeft te staan; Cardoen heeft zestien vestigingen verspreid over het ganse land.

Mag het iets meer auto zijn?

Naast gewone merken zoals Ford, Fiat, Opel, Hyundai en noem maar op vind je er ook enkele premium merken. Onze keuze ging naar een Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake. Aanbevolen nieuwprijs inclusief opties : €37.528 maar met zijn 10.000 km op de teller kan hij al over de toonbank gaan/rijden voor slechts €27.499. 10.000 km op de teller geeft dus €10.000 korting… Jammer genoeg vonden we er geen met 27.499 km op de teller want dat rekensommetje zou nog leuker zijn maar toch. 10.000 euro is niet slecht voor een (bijna) nieuwe en, geloof ons, degelijke en compleet uitgeruste wagen.

Deze Mercedes heeft onderhuids een 1599cc motor met 122 paardjes aan boord. Goed voor een zuinig verbruik van 5,7l benzine op 100 kilometer. Alle gegevens en reserveren doe je HIER, graag met onze complimenten.

 

Foto credits: Cardoen

tcoc

You May Also Like

Op deze Italiaanse willen wij best eens rijden: Ducati Panigale V4R

Wat een Italiaanse schone hebben wij gespot op het motorevenement EICMA 2018. Auto- en ...

Offroad met Ducati 1199 Panigale S

Als je op zoek bent naar een offroad racemonster dank je niet zo snel ...

Whatmatters Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...