Wellness in de overtreffende trap

Bij het horen van Tirol, stuiteren we nu niet onmiddellijk door de living van enthousiasme, maar na het bekijken van de plaatjes van de Agua Dome, is dat lichtjes anders.

Wellness in stijl

Deze thermen zijn immers al meermaals verkozen tot Austria’s Leading Spa Resort en het zicht is er ronduit verbluffend. Logisch als je weet dat het thermale water vanuit gletsjers ruim 1.800 meter de grond in stroomt om daar opgewarmd te worden tot 40 graden, en vervolgens weer omhoog te borrelen.

Door slim gebruik te maken van hout, passen de thermen wonderwel in de omgeving. Vanuit de spa heb je dan ook een geweldig uitzicht. Er zijn zwavel- en zoutwaterbaden, je kan er zwemmen en het water zou een geneeskrachtige werking hebben. Waarom zou je het eens niet proberen?

Op vrijdagavond zwem je hier buiten onder de sterrenhemel en mag het allemaal wat actiever, dan kan je in de fitness terecht. Vind je nog energie om te skiën, dan liggen de pistes voor Ötztal voor je klaar.

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nog geen inspiratie voor onder de kerstboom? KEREL ORIGINAL!

Echte kerels? Die drinken bier! En bij voorkeur een biertje van KEREL natuurlijk. Al ...

De dodelijkste straatrace op aarde: Isle of Man TT

Niet dat we een moto hebben – we zouden 9 van de 10 verongelukken ...

Een toastje van 270 dollar

Kopje koffie, toastje erbij, meer moet dat niet zijn toch? Wel, dat toastje bak ...

Hosting door Fraai