Wat een monster die Russische GangRena

Ben je toe aan een nieuwe motor? Vind je een Vespa wat te nichterig, een BMW te standaard en kan je simpelweg niet met een Kawasaki overweg, dan is dit monster misschien wel wat voor jou.

Russische power

Met zijn 300 pk is de GangRena Lexus V8 Powered Rat Bike een echt beest op wielen, en zo ziet deze bike er ook uit. Verwacht je niet aan een afgestoft motorfietsje om naar het werk mee te karren, want daar gaan ze je met deze machine niet graag zien komen. Deze motor komt uit de koker van de Rus Artem Boldyrev, die hem net binnen de 3 meter heeft weten te houden. Nodig om er officieel de weg mee op te mogen.

De helm die bij deze motor hoort is dan weer geleend uit het videospel Fallout. Wil jij de show stelen, de gemiddelde motorrijder het door de broek laten lopen en kijk je niet op een knalletje meer of minder, dan is deze Rus ongetwijfeld wat voor jou!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Tesla komt volgend jaar met pick-up die minder dan $50.000 moet kosten

Net geen 45.000 Euro… Hoewel…zeiden ze van Model 3 ook niet dat hij $35.000 ...

Zeventig jaar geschiedenis en overwinningen : Happy Birthday Abarth !

Atijd fun met deze Italianen… Abarth en Whatmatters is altijd een match gebleken. Talloze ...

Abarth frist 595 gamma op met fris kleurtje en heerlijke sound!

Zien én horen! Het merk met de Schorpioen introduceert het nieuwe Abarth 595-gamma, dat ...

Hosting door Fraai