Wat een monster die Russische GangRena

Ben je toe aan een nieuwe motor? Vind je een Vespa wat te nichterig, een BMW te standaard en kan je simpelweg niet met een Kawasaki overweg, dan is dit monster misschien wel wat voor jou.

Russische power

Met zijn 300 pk is de GangRena Lexus V8 Powered Rat Bike een echt beest op wielen, en zo ziet deze bike er ook uit. Verwacht je niet aan een afgestoft motorfietsje om naar het werk mee te karren, want daar gaan ze je met deze machine niet graag zien komen. Deze motor komt uit de koker van de Rus Artem Boldyrev, die hem net binnen de 3 meter heeft weten te houden. Nodig om er officieel de weg mee op te mogen.

De helm die bij deze motor hoort is dan weer geleend uit het videospel Fallout. Wil jij de show stelen, de gemiddelde motorrijder het door de broek laten lopen en kijk je niet op een knalletje meer of minder, dan is deze Rus ongetwijfeld wat voor jou!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Bentley Bentayga? Extreme dudes gaan voor de Bengala

De meest extreme Bentley ooit… Luxueuzer cruisen in een SUV als de Bentley Bentayga ...

Range Rover Reborn…10 exclusieve peperdure vintage modellen!

Nadat ze bij Land Rover in hun ‘Reborn Program’ 25 stoere Defenders van de ...

Deze patserbakken rijden de Gumball 3000 van Mykonos tot Ibiza

Doemme, onze accreditatie weer te laat ingestuurd… Als er één rally tot de verbeelding ...

Hosting door Fraai