Wat Als? Je alle tot hiertoe gemaakte Tesla’s in een (geluidsloze) dragrace tegenover elkaar zet…

3, 2, 1,… Vroom…of toch iets in die aard…

Aan snelheid en acceleratie geen gebrek bij Tesla. Vanaf het indrukken van het gaspedaal beschik je over het vol vermogen van de wagen en het is dan ook geen uitzondering dat je met de topmodellen, de P100D’s, Porsches, Ferrari’s of Lamborghini’s enkel je achterlichten laat zien na een sprintje aan het rode licht.

Maar welke is nu de snelste? De mannen van het YouTube-kanaal ‘What’s Inside’ zochten het uit en zetten een Model S tegenover een Model X, het nieuwe Model 3 en de een beetje in de vergeethoek geraakte eerste versie van de Roadster. Op de nieuwe Roadster is het dan ook nog even wachten tot vermoedelijk ergens 2020.

Omdat de heren niet van elk model een 90D, P90D, 100D, P100D, etc. konden regelen, en tegelijk ook de baan niet zo breed is, hebben ze simpelweg van elk model de sterkste versie gepakt. Een P100D voor de ‘Model S’ en de Performance-versie van de ‘Model 3’. Van de Roadster bestaat er maar één versie.

Benieuwd wie won? Kijk dan mee naar onderstaand filmpje.

You May Also Like

Bugatti maakt zijn Chiron nog sneller met deze 'sportieve' versie

Gruwelijk, monsterlijk, een echt beest…beter kunnen we de nieuwe en speciale uitvoering van de ...

De nieuwe Audi Q8

Als je op zoek bent naar een SUV kan je natuurlijk een degelijke BMW ...

Voor 167.000€ extra mag je met deze Brabham BT62 wel de straat op

Zo kan je vanaf nu ook van thuis uit naar het circuit trekken…  Voor ...

Hosting door Fraai