Wat Als? Je alle tot hiertoe gemaakte Tesla’s in een (geluidsloze) dragrace tegenover elkaar zet…

3, 2, 1,… Vroom…of toch iets in die aard…

Aan snelheid en acceleratie geen gebrek bij Tesla. Vanaf het indrukken van het gaspedaal beschik je over het vol vermogen van de wagen en het is dan ook geen uitzondering dat je met de topmodellen, de P100D’s, Porsches, Ferrari’s of Lamborghini’s enkel je achterlichten laat zien na een sprintje aan het rode licht.

Maar welke is nu de snelste? De mannen van het YouTube-kanaal ‘What’s Inside’ zochten het uit en zetten een Model S tegenover een Model X, het nieuwe Model 3 en de een beetje in de vergeethoek geraakte eerste versie van de Roadster. Op de nieuwe Roadster is het dan ook nog even wachten tot vermoedelijk ergens 2020.

Omdat de heren niet van elk model een 90D, P90D, 100D, P100D, etc. konden regelen, en tegelijk ook de baan niet zo breed is, hebben ze simpelweg van elk model de sterkste versie gepakt. Een P100D voor de ‘Model S’ en de Performance-versie van de ‘Model 3’. Van de Roadster bestaat er maar één versie.

Benieuwd wie won? Kijk dan mee naar onderstaand filmpje.

You May Also Like

Tweede generatie Mercedes GLA krijgt wereldpremière op Autosalon van Brussel

Alles wat je moet weten over de SUV-versie van de A-Klasse Acht versies bestaan ...

Zotte optie op Ford Mustang Shelby GT500 kost je rib uit het lijf

10.000 dollar voor een stel ‘Racing Stripes’   Muscle cars…wij zijn er wel fan ...

Hosting door Fraai