Wat Als? Je alle tot hiertoe gemaakte Tesla’s in een (geluidsloze) dragrace tegenover elkaar zet…

3, 2, 1,… Vroom…of toch iets in die aard…

Aan snelheid en acceleratie geen gebrek bij Tesla. Vanaf het indrukken van het gaspedaal beschik je over het vol vermogen van de wagen en het is dan ook geen uitzondering dat je met de topmodellen, de P100D’s, Porsches, Ferrari’s of Lamborghini’s enkel je achterlichten laat zien na een sprintje aan het rode licht.

Maar welke is nu de snelste? De mannen van het YouTube-kanaal ‘What’s Inside’ zochten het uit en zetten een Model S tegenover een Model X, het nieuwe Model 3 en de een beetje in de vergeethoek geraakte eerste versie van de Roadster. Op de nieuwe Roadster is het dan ook nog even wachten tot vermoedelijk ergens 2020.

Omdat de heren niet van elk model een 90D, P90D, 100D, P100D, etc. konden regelen, en tegelijk ook de baan niet zo breed is, hebben ze simpelweg van elk model de sterkste versie gepakt. Een P100D voor de ‘Model S’ en de Performance-versie van de ‘Model 3’. Van de Roadster bestaat er maar één versie.

Benieuwd wie won? Kijk dan mee naar onderstaand filmpje.

tcoc

You May Also Like

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...

Supermarkt Lidl gaat nu ook BMW's verkopen

Vergeet Carrefour, Delhaize of Colruyt…wij zijn nog meer dan ooit fan geworden van Lidl. ...

Vlogger Enzo Knol knalt tegenwoordig met waanzinnige Jeep Trackhawk

Vloggen is een lucratieve bezigheid… Zij die Enzo Knol nog niet kennen, hebben afgelopen ...

Hosting door Fraai