Vergeet voetbalvrouwen…het is aan de voetbaldochters!

Wat dacht je van Demi de Boer?

Dat Ronald de Boer niet alleen raak schoot op een voetbalveld, 151 keer op 683 officiële wedstrijden voor Ajax, Twente, FC Barcelona, Glasgow Rangers, een ploeg in het Midden-Oosten en het Nederlands elftal is een statement. Zo schoot hij ook zes keer raak tussen de lakens. En dat daar ook pareltjes gescoord werden, kunnen we met onze eigen ogen volgen.

Volgen? Ja, op Instagram waar de 22-jarige dochter van de voormalige voetbalvedette zelf stilaan uitgroeit tot een echte vedette. Een knappe vedette! Vergeet af en toe de WAG’s en ga eens neuzen bij dochters, van voormalige en gepensioneerde sportvedetten weliswaar.

You May Also Like

Pakt knapperd Donna De Graef het kroontje van Miss België?

Morgen is het zover! Dan wordt er opnieuw een nieuwe Miss België gekozen. We ...

We laten ons onderdompelen door en met Marisa Papen

Omdat een badje op een dinsdagavond altijd deugd doet… “Spanish Sun. Rays on my ...

Deugnietje Alexis is niet mis…

Een heerlijk visje… Dat we geen al te slechte speurneus hebben naar vrouwelijk schoon ...

Hosting door Fraai