Vergeet voetbalvrouwen…het is aan de voetbaldochters!

Wat dacht je van Demi de Boer?

Dat Ronald de Boer niet alleen raak schoot op een voetbalveld, 151 keer op 683 officiële wedstrijden voor Ajax, Twente, FC Barcelona, Glasgow Rangers, een ploeg in het Midden-Oosten en het Nederlands elftal is een statement. Zo schoot hij ook zes keer raak tussen de lakens. En dat daar ook pareltjes gescoord werden, kunnen we met onze eigen ogen volgen.

Volgen? Ja, op Instagram waar de 22-jarige dochter van de voormalige voetbalvedette zelf stilaan uitgroeit tot een echte vedette. Een knappe vedette! Vergeet af en toe de WAG’s en ga eens neuzen bij dochters, van voormalige en gepensioneerde sportvedetten weliswaar.

tcoc

You May Also Like

Nieuw speeltje Vladimir Poetin is een bom!

En neen, hiermee gaat hij geen wereldoorlog ontketenen. Voetbalfans weten dat het WK van ...

Knapperd Marissa Galle zocht en vond nieuwigheden op CES 2019

Een vrouw die houdt van technische snufjes… We kunnen niet anders dan nog meer ...

Zweeds tomodel Elsa Hosk zal de Fantasy Bra dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Ook bij het wereldberoemde lingeriemerk weten ze Zweedse schoonheden wel te waarderen… Ellenlange benen, ...