Vergeet voetbalvrouwen…het is aan de voetbaldochters!

Wat dacht je van Demi de Boer?

Dat Ronald de Boer niet alleen raak schoot op een voetbalveld, 151 keer op 683 officiële wedstrijden voor Ajax, Twente, FC Barcelona, Glasgow Rangers, een ploeg in het Midden-Oosten en het Nederlands elftal is een statement. Zo schoot hij ook zes keer raak tussen de lakens. En dat daar ook pareltjes gescoord werden, kunnen we met onze eigen ogen volgen.

Volgen? Ja, op Instagram waar de 22-jarige dochter van de voormalige voetbalvedette zelf stilaan uitgroeit tot een echte vedette. Een knappe vedette! Vergeet af en toe de WAG’s en ga eens neuzen bij dochters, van voormalige en gepensioneerde sportvedetten weliswaar.

tcoc

You May Also Like

Jade Foret heeft nog niets aan stevigheid ingeboet!

Zegt de naam Jade Foret je niets? Zonde! Dit Belgische model wist in een ...

Charlotte in the U.S.A

Hoeveel Belgen ken jij die wat betekenen in showbizzland in Amerika? We hadden ooit ...

Double Trouble ?!? Wij spraken met de dames van totallytwo!

Nog nooit van totallytwo gehoord? Doen de namen Céline Schraepen en Talisa Loup dan ...

Hosting door Fraai