Vergeet voetbalvrouwen…het is aan de voetbaldochters!

Wat dacht je van Demi de Boer?

Dat Ronald de Boer niet alleen raak schoot op een voetbalveld, 151 keer op 683 officiële wedstrijden voor Ajax, Twente, FC Barcelona, Glasgow Rangers, een ploeg in het Midden-Oosten en het Nederlands elftal is een statement. Zo schoot hij ook zes keer raak tussen de lakens. En dat daar ook pareltjes gescoord werden, kunnen we met onze eigen ogen volgen.

Volgen? Ja, op Instagram waar de 22-jarige dochter van de voormalige voetbalvedette zelf stilaan uitgroeit tot een echte vedette. Een knappe vedette! Vergeet af en toe de WAG’s en ga eens neuzen bij dochters, van voormalige en gepensioneerde sportvedetten weliswaar.

tcoc

You May Also Like

Paaseitjes rapen met sexy Eden Rambo (Video)

Rambo en Pasen…wij vonden niet direct een link buiten dan misschien het feit dat ...

Steekt Miss Exclusive Miss België naar de kroon?

Een nieuw oorlogje in missenland in de maak? Afgelopen weken was het Miss België al wat ...

Not only god is a DJ

Bij Whatmatters staan we geregeld vol bewondering en we geven toe, soms met wat ...

Hosting door Fraai