Vergeet voetbalvrouwen…het is aan de voetbaldochters!

Wat dacht je van Demi de Boer?

Dat Ronald de Boer niet alleen raak schoot op een voetbalveld, 151 keer op 683 officiële wedstrijden voor Ajax, Twente, FC Barcelona, Glasgow Rangers, een ploeg in het Midden-Oosten en het Nederlands elftal is een statement. Zo schoot hij ook zes keer raak tussen de lakens. En dat daar ook pareltjes gescoord werden, kunnen we met onze eigen ogen volgen.

Volgen? Ja, op Instagram waar de 22-jarige dochter van de voormalige voetbalvedette zelf stilaan uitgroeit tot een echte vedette. Een knappe vedette! Vergeet af en toe de WAG’s en ga eens neuzen bij dochters, van voormalige en gepensioneerde sportvedetten weliswaar.

You May Also Like

Girl Next Door: Julie Jacobs

Wie Herentals zegt denkt aan De Kempen. En wie aan De Kempen denkt weet ...

Whatmatters in het wiel van Astrid Vandenberghe

Gezonde zeelucht, je kan er niet genoeg van opsnuiven. Alleen Schore, dat moesten we ...

2 knappe Vlaamse jongedames mogen in Miami gaan shooten bij topfotograaf Alex Manfredini!

Alex Manfredini, topfotograaf uit Miami, die o.a. de shoot “50 shades of Grey” op zijn ...

Hosting door Fraai