Urbanus: De Vuilnisheld – WIN TICKETS

Ondergetekende had op een gegeven moment alle strips van Urbanus. Ook de zoon is tegenwoordig fan, dus de nieuwe speelfilm in de veel te grote korte broek en bretels, die staat zeker en vast op het programma.

Een stevige cast

In ‘De Vuilnisheld’ sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus), waarbij Igor gevaarlijk afval mag komen storten in Tollembeek gedurende een jaar en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en de kinderen komen in opstand tegen het plan van de volwassenen.

Deze animatiefilm voor jong en oud, wordt op 27 februari voor het eerst vertoond in de bioscopen. Verwacht je maar aan een flinke portie ondeugende humor en kwajongensstreken.

De cast wordt onder meer bevolkt door Ben Segers, Sven De Ridder, Frances Lefebure en Tom Van Dyck, toch niet de minste namen.

WIN 10 DUO-TICKETS

In samenwerking met Kinepolis Film Distribution mogen we 10 gratis duo-tickets weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Wel 2 simpele zaken. Antwoord voor 31 januari op deze poepsimpele vraag: met wie wil Urbanus trouwen in deze speelfilm en geef ook even mee hoeveel mensen er aan deze wedstrijd zullen deelnemen volgens jou. Win je, dan bezorgen we jou de tickets. Veel succes!

Wedstrijd

Maak kans op 10 DUO-TICKETS


Beantwoord de volgende vragen

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

Primeur: Dit is dé eerste en keiharde trailer van “Narcos: Mexico”! (video)

We lossen een bommetje… Narcos-Fans opgelet…duid alvast 16 november met stip aan in je ...

Vanaf nu koop ook jij de “David Beckham Peaky Blinders”- Look

David Beckham…de nieuwe Tommy ‘fucking’ Shelby… Wat als je een stijlicoon als David Beckham ...

Hosting door Fraai