Uitspraken ‘Loco’ Brody zijn dé redenen om ook vanavond te kijken naar Ex On The BEach Double Dutch

Wat een figuur…

Toegegeven, als er een kerel is die af en toe gewoon een plat handje op zijn muil verdient, dan is het ‘Loco’ Brody, of moeten we Yann zeggen, wel. ‘You hate him or you love him’. Niet dat wij er spontaan een avondje café mee zouden plannen (met iemand met een IQ van een vlieg die achteruit vliegt hebben we mogelijk interessantere conversaties nvdr) maar lachen met zijn uitspraken zouden we sowieso wel doen.

Brody is dan ook dé enige reden waarom we steevast zappen naar hersenloze tv als MTV Ex On The Beach Double Dutch. Wie dacht met Temptation Island alles gezien te hebben, moet vanavond maar eens afstemmen op MTV.

Zoals beloofd…de uitspraken…

“Loco, loco”

Wanneer Yann, of was het nu Brody, een woedeaanval krijgt roept hij deze woorden. Een quasi zekerheid in elke aflevering.

“Even neutraal allemaal”

Brody heeft de tablet of terror in zijn handen en wil dat iedereen naar hem luistert. In plaats van ‘Iedereen even centraal’ zegt hij ‘Iedereen neutraal’… en zo stond hij voor paal.

“Ik ben de Kaapverdische eilanden. Kaapie kaapie, kaapie kaapie.”

Een versierpoging om de ravissante blondine Viktor in te palmen. Weet Brody eigenlijk dat ze in Curaçao zitten?

“Ik heb gooigologie gestudeerd.”

En hij ‘gooit’ de volle koffer van zijn concurrent Renan in het zwembad…met uiteraard daarbij ook de volgende woorden…’Loco Loco’.

“Papi chulo, pop it.”

In de allereerste aflevering was te zien dat ‘Twerk-Koningin’ Lena en ‘Bad Boy’ Brody elkaar wel zagen zitten. Als ze samen richting het liefdesnestje liepen, zei hij: “Het zou wel tof zijn als ik meteen de eerste avond ‘papi chulo, pop it’ kan doen.” De daarbijbehorende bewegingen van zijn handen laten er geen twijfel over bestaan wat hij hiermee bedoelt.

“Het is kindertijd, ga slapen.”

Geen aflevering zonder een ruzie met Brody en op dat moment wil het ‘Alfa-mannetje’ laten zien wie de baas is. Als Lena even tegen hem ingaat wijst hij de jongedame erop dat ze jonger is en dat ze haar muil moet houden…met de volgende woorden…”Het is kindertijd, ga slapen.”

“I’m Brody bad, bitches.”

In een fractie van een seconde word ik loco, el loco, dan word ik Brody Bad, I’m Brody bad, bitches.”

In een fractie van een seconde? Volgens ons is hij nog geen enkele fractie van een seconde normaal geweest! We zijn alvast benieuwd wat hij vanavond weer zal uitspoken.

Cover: MTV/YouTube

You May Also Like

Olympisch schaatskampioene wil voor 50.000€ in Playboy

Als we spreken over Olympisch goud tijdens de Winterspelen in Pyeongchang moeten we als Belg ...

Er als man goed uitzien? David Beckham himself vertelt het ons!

Een held, idool,…noem maar op, David Beckham is het helemaal. Als 18-jarige jongen wilden ...

Actua: Is het (fiscale) rijk van hybride wagens uit?

Het kon niet uitblijven. Onze ministers hebben geld nodig en dat gaan ze zoeken ...

Hosting door Fraai