Twee hotspots, twee steden, twee keer geweldig

Shibui
GENT

Laten we met deze noodle pop-up in Gent beginnen, want voor je het weet is deze weer verdwenen. Je vindt deze hotspot in de het “WATT The Firms” bedrijvencentrum in Gent. Houd je wel van een noodlesoep, dan kom je hier ruimschoots aan je trekken. In deze ramenbar zijn alle gerechtjes vers, snel geserveerd en nog betaalbaar ook. Het ideale lunchadresje met de collega’s dus.

In deze pop-up vormgegeven met zwarte meubels en neon, kun je tot 30 april terecht en dit van maandag tot vrijdag. Zet onze kom maar al klaar!

 

Osteria Romana
BRUSSEL

Als we echt mogen kiezen gaan we altijd voor de bolognaise, maar tegen een overheerlijke pasta carbonara zeggen we zeker geen nee. Laat dat nu net de specialiteit zijn in Osteria Romana.

In de Legrandlaan, pal tussen het Ter Kamerenbos en de Louizalaan vind je dit overheerlijke adresje in een belle-epoque gebouw. Authenticiteit troef hier!

Chef Filippo La Vecchia serveert er een verfijnde mediterrane keuken en laat je graag proeven van misschien wel de beste Carbonara van de hoofdstad. Als dat geen reden is om naar dit adresje af te zakken, dan weten we het ook niet meer!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Belgisch outdoor design: Moróro

Nee, een grote tuin is voor mijn beperkt budget niet weggelegd, maar een fijn ...

Gin met stokjes

Laat om maar meteen met de deur in huis vallen, bij Whatmatters lusten we ...

Maak kans op een gratis boeket of een ander cadeautje

Een geweldige zomer? Daar hoort een barbecue, een goed flesje wijn en aangenaam gezelschap ...

Hosting door Fraai