The Dramathon, de loopwedstrijd voor echte whisky-liefhebbers

Conditie en goede lever zijn verreist! 

‘The Dramathon’, de naam verraadt het een beetje, het moet de beste marathon zijn waarvan wij en menig whisky-liefhebbers van hebben gehoord. Voor zij die 42 kilometer en 195 meter doorheen het Schotse landschap van kastelen, riviertjes en pittoreske dorpjes net iets teveel vinden, je kan ook kiezen hem te doen in een estafetteteam van vier. Ook een halve marathon of 10 kilometer behoren tot de mogelijkheden.

De finishlijn ligt bij de Glenfiddich distilleerderij. Hoe meer kilometers je loopt, hoe meer distilleerderijen je zal passeren. Voor de kenners…Glenfarclas, Ballindalloch, Tamdhu, Knockando, Dalmunach, Aberlour, Balvenie zijn mogelijke passages. Haal je de finish, wacht je een heerlijke verrassing onder de vorm van kleine flesjes single malt van de distilleerderijen die je bent gepasseerd. We raden je niet aan deze als dorstlesser na de inspanning even achterover te kappen om je vochtpeil terug in orde te brengen.

Je hebt trouwens nog tijd om je lekker voor te bereiden want de loopwedstrijd langs de mooiste en lekkerste distilleerderijen vindt pas plaats op 19 oktober. Inschrijven doe je HIER.

Succes!

Cover: The Dramathon

 

tcoc

You May Also Like

Scoor eens een origineel cadeau: Urban Piq Niq

Bij Whatmatters winkelen we graag, maar we horen wel eens dat dit atypisch is ...

DOEN! Schrijf je in voor World Series of Beer Pong en win 65.000$

World Series… Iets in ons spreekt dit gelijktijdig uit met cashen. Kan je een ...

Subtropisch zwemparadijs Duinrell gaat volgende zondag met de billen bloot

We weten allemaal dat je op je blote billen toch net wat harder van ...

Hosting door Fraai