The Dramathon, de loopwedstrijd voor echte whisky-liefhebbers

Conditie en goede lever zijn verreist! 

‘The Dramathon’, de naam verraadt het een beetje, het moet de beste marathon zijn waarvan wij en menig whisky-liefhebbers van hebben gehoord. Voor zij die 42 kilometer en 195 meter doorheen het Schotse landschap van kastelen, riviertjes en pittoreske dorpjes net iets teveel vinden, je kan ook kiezen hem te doen in een estafetteteam van vier. Ook een halve marathon of 10 kilometer behoren tot de mogelijkheden.

De finishlijn ligt bij de Glenfiddich distilleerderij. Hoe meer kilometers je loopt, hoe meer distilleerderijen je zal passeren. Voor de kenners…Glenfarclas, Ballindalloch, Tamdhu, Knockando, Dalmunach, Aberlour, Balvenie zijn mogelijke passages. Haal je de finish, wacht je een heerlijke verrassing onder de vorm van kleine flesjes single malt van de distilleerderijen die je bent gepasseerd. We raden je niet aan deze als dorstlesser na de inspanning even achterover te kappen om je vochtpeil terug in orde te brengen.

Je hebt trouwens nog tijd om je lekker voor te bereiden want de loopwedstrijd langs de mooiste en lekkerste distilleerderijen vindt pas plaats op 19 oktober. Inschrijven doe je HIER.

Succes!

Cover: The Dramathon

 

tcoc

You May Also Like

Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker ...

Seefbier en Bootjesbier komen naar Antwerpen. Een nieuwe brouwerij op 't Eilandje!

Zo heel veel Antwerpse brouwerijen resten er ons niet meer. We hebben natuurlijk Brouwerij ...

Get Ready for Snowbombing 2K18!

Neen, uiteraard hebben we het hier niet over onze Vlaamse en bekendste boysband uit ...

Hosting door Fraai