The Dramathon, de loopwedstrijd voor echte whisky-liefhebbers

Conditie en goede lever zijn verreist! 

‘The Dramathon’, de naam verraadt het een beetje, het moet de beste marathon zijn waarvan wij en menig whisky-liefhebbers van hebben gehoord. Voor zij die 42 kilometer en 195 meter doorheen het Schotse landschap van kastelen, riviertjes en pittoreske dorpjes net iets teveel vinden, je kan ook kiezen hem te doen in een estafetteteam van vier. Ook een halve marathon of 10 kilometer behoren tot de mogelijkheden.

De finishlijn ligt bij de Glenfiddich distilleerderij. Hoe meer kilometers je loopt, hoe meer distilleerderijen je zal passeren. Voor de kenners…Glenfarclas, Ballindalloch, Tamdhu, Knockando, Dalmunach, Aberlour, Balvenie zijn mogelijke passages. Haal je de finish, wacht je een heerlijke verrassing onder de vorm van kleine flesjes single malt van de distilleerderijen die je bent gepasseerd. We raden je niet aan deze als dorstlesser na de inspanning even achterover te kappen om je vochtpeil terug in orde te brengen.

Je hebt trouwens nog tijd om je lekker voor te bereiden want de loopwedstrijd langs de mooiste en lekkerste distilleerderijen vindt pas plaats op 19 oktober. Inschrijven doe je HIER.

Succes!

Cover: The Dramathon

 

Unibet

unibet

You May Also Like

Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het ...

Hollywood investeert in drank! Nu ook een Ryan Reynolds Gin…

Drake, P. Diddy, Jay Z. of George Clooney…ze boeren niet alleen goed met hun ...

Whatmatters vergaapt zich aan heerlijke bikinimodellen op modeshow Calzedonia in Verona

“Hey jongens, jullie hebben waarschijnlijk geen bezwaar tegen een badpakken en bikini modeshow?” Onze ...