The Cobbler: cocktails nippen in stijl!

Nood aan een cocktail? Wel fan aan een verfijnde setting en mag het in Gent zijn? Dan hebben we wel enkele adresjes, maar deze keer lichten we er voor jou The Cobbler uit.

Terug de tijd in

Deze geweldige zaak vind je op de benedenverdieping van het al even leuke 1898 The Post. Slaap je ooit in Gent, laat het dan hier zijn! Je waant je hier in de jaren ’20, nipt hier in stijl en ja, die pink mag omhoog! Houten vloeren en antiek werpen je terug in de tijd, terwijl de open haard voor wat extra sfeer zorgt.

De Beste Belgische bartender

De Beste Belgische bartender van 2018, David Lebeer, zwaait hier de scepter en natuurlijk kan je een aantal van zijn signature cocktails degusteren. Werp vast en zeker een paar keer een blik op de fantastische Korenmarkt tijdens het nippen en doe dit bij voorkeur vroeg op de avond, daarna wordt het alleen maar waziger. Een fingerfoodje daarbij en laat de boel maar draaien.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De lucht in met stewardessen in bikini

Laat ze bij Ryanair maar vrolijk verder staken en ook als ze het werk ...

Haal eens een sterrenchef in huis!

Zelfs culinaire smulpapen kunnen het uit eten gaan wel eens beu worden, of dat ...

Aan de drank met de 6 nieuwe spirits van BelRoy

Tegen drank zeggen we natuurlijk geen nee bij Whatmatters, maar jammer genoeg moesten we ...

Hosting door Fraai