Tag Heuer komt met technisch hoogstandje uit carbon

Zwitserse precisie…

Ook wij zijn gezegend met een Tag rond de pols. Weliswaar geen exemplaar van om en bij de  20.000 euro maar wij kunnen dagelijks wel ervaren hoe het is om vakmanschap te dragen. De wetenschap staat niet stil en ook de vakmannen en ingenieurs van Tag Heuer vinden nieuwe dingen uit.

Zo komen ze voor het eerst met een Tag Heuer waar verschillende onderdelen gemaakt zijn uit carbon. De Carrera Heuer 02T Tourbillon Nanograph heeft zoals de naam doet vermoeden ook een tourbillon. Die werd in een ver verleden vooral bij zakhorloges geïntroduceerd om de invloed van de zwaartekracht op de gang van uurwerken te voorkomen. Met andere woorden, om nog preciezer te tikken.

Deze nieuwe Carrera zal vanaf mei in de winkels liggen.

You May Also Like

Een mechanisch uurwerk voor een prikje!

Of je nu veel of weinig roebels te besteden hebt, een stijlvolle horloge vind ...

Gucci pakt uit met unisex ‘Grip’ uurwerken

Een peperduur horlogemerk daar zeggen we geen nee tegen, maar dat wil niet zeggen ...

CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De ...

Hosting door Fraai