Tag Heuer komt met technisch hoogstandje uit carbon

Zwitserse precisie…

Ook wij zijn gezegend met een Tag rond de pols. Weliswaar geen exemplaar van om en bij de  20.000 euro maar wij kunnen dagelijks wel ervaren hoe het is om vakmanschap te dragen. De wetenschap staat niet stil en ook de vakmannen en ingenieurs van Tag Heuer vinden nieuwe dingen uit.

Zo komen ze voor het eerst met een Tag Heuer waar verschillende onderdelen gemaakt zijn uit carbon. De Carrera Heuer 02T Tourbillon Nanograph heeft zoals de naam doet vermoeden ook een tourbillon. Die werd in een ver verleden vooral bij zakhorloges geïntroduceerd om de invloed van de zwaartekracht op de gang van uurwerken te voorkomen. Met andere woorden, om nog preciezer te tikken.

Deze nieuwe Carrera zal vanaf mei in de winkels liggen.

tcoc

You May Also Like

LEFF Amsterdam, uurwerken met ballen

Een bedrijf dat zowel horloges als speakers op de markt brengt? Yep, het bestaat ...

New York Incredibles l Amsterdamse uurwerken

New York Incredibles, met zo een naam verwacht je dat deze puike klokjes natuurlijk ...

De #speedytuesday van Omega

Dat de klokjes van Omega pareltjes zijn, daar hoef je ons niet meer van ...