Streetwear straight from Zurenborg: DGRD!

Tegen af en toe een streetwear outfitje zeggen we geen nee, al begint onze leeftijd ons natuurlijk wel parten te spelen. Wat de Antwerpse rekels van DGRD op de markt brengen mag dan voor ons misschien net iets te jong zijn, laat dat jullie vooral niet tegenhouden!

Creatief collectief

De jonge snaken Pieter Beyens en Axl Matthijs uit Zurenborg, zijn de bezielers van dit project. Hun inspiratie? De Dageraadplaats, en daar kunnen we wel inkomen! Ze gaan voor handgemaakte, lokale en kwalitatieve stuks, onder het motto: ‘Wear we’re from”. Hun kledij gaat dan ook over waar ze vandaan komen. Ben je de massaproductie beu en wil je stuks die met liefde en vooral heel veel noeste arbeid zijn geproduceerd, dan is dit label wat voor jou.

Sweaters, hoodies, truien en mutsen, you name it en het zit al in de collectie van de kerels. Het DGRD-logo is steeds prominent aanwezig. Meer nog, momenteel zijn de sloebers al aan hun 3de collectie bezig , die later dit jaar op de markt komt.

Voor zowel Pieter als Axl is het momenteel nog een nevenactiviteit, maar het potentieel is er alvast om door te breken. Misschien dat de moeder van Pieter, dan ook kan stoppen met alles zelf met de hand te maken. Je moet het maar doen!

Shop online

Wil jij ook getooid in kledij die refereert naar de Dageraadplaats door de Antwerpse of wat ons betreft andere straten schuimen? Neem dan zeker eens een kijkje online.

Wij gunnen de jongens alvast alle succes, van zoveel ondernemerschap krijgen we slappe beentjes!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dagboek in Ibiza: Hippies en Beachen

Dag Señorita Chica, Ik had beloofd je een naam te geven…bij deze heb ik ...

Trendy pokébowls in Antwerpen: Sticks ’n Bowls

Nadat Sticks ‘n Bowls met zijn pokébowls al Leuven wist te veroveren is sinds ...

Hosting door Fraai