Sony pakt uit met een heleboel leuke nieuwigheden

Bij Sony hebben ze overduidelijk een aantal nieuwe releases opgespaard, om vervolgens met een ware tsunami uit te pakken. Aangezien we als sinds de Walkman, Discman en PS1 met het merk vergroeid zijn, geven we jullie graag de fijnste items mee.

Outdoor speaker

Ok in namen zijn ze dramatisch bij Sony. De GTK-PG10 is hun allernieuwste party speaker voor buiten. Misschien meer iets voor de zomer dus. Deze speaker heeft een stevig geluid en zelfs ingebouwde bekerhouders. De speaker is ontworpen voor buiten, heeft een handig handvat en een accu die 13 uur meegaat. Geen afspeellijst, er zit nog een radio in! Met de DJ-functie bouw je in geen tijd een feestje.

High Power Audio-Partyspeakers

Een feestje binnen, dan is deze rekel je vriend. Met de Jet Bass Booster en Extra Bass vul je elke ruimte. Er zitten zelfs ingebouwde partylights in, en een leuke DJ-functie. Er is keuze uit drie modellen, dus je vindt vast wel een exemplaar dat bij je feestjes past. Het goedkoopste model, de MHC-V42 kost je € 420 en vind je hier.

Platenspeler

Mag het wat meer retro? Platen afspelen, maar dan wel op een moderne manier? Dan moet je de LX310BT zeker eens checken. Deze platenspeler is voorzien van Bluetooth, waardoor je je vinylplaten, makkelijk op een speaker of headphone kan afspelen. Het toestel is makkelijk te bedienen, ziet er gelikt uit en vormt ongetwijfeld een eyecatcher in de ruimte. Reken op zo’n € 250 voor dit apparaat.

8K OLED TV

Als laatste gooit Sony er dit jaar nog deze klepper tegenaan. Correctie, eigenlijk een hele MASTER-serie. Dit scherm biedt de hoogst mogelijke beeldkwaliteit, zelfs de bioscoopspecialisten van Sony Pictures werden ingeschakeld.

Voor een volledig overzicht van de modellen verwijzen we jullie graag naar de website van Sony, maar dat dit monsterlijke tv’s zijn, staat als een paal boven water!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een sterk staaltje Belgische technologie

Een Belgisch uurwerk van topkwaliteit? Dan is de keuze vrij beperkt. Maar nu is ...

Interview: Theo&Co, Belgische boxershort with an attitude

Boxershorts je kan niet zonder, tenzij jij nog het type bent dat in een ...

Feestelijke Foodpairing: oesters x gin

We mogen dan culinaire smulpapen en bon vivants zijn bij Whatmatters, in de keuken ...

Hosting door Fraai