SEA’SONS: meekleurende zwemshorts

OK, de winter is nog volop in gang, we know. Toch is niets zo fijn als dagdromen over zomerse dagen op het strand. En waarom dan niet rondlopen in zwemshorts die verkleuren in het water? Tja, zomerse temperaturen kunnen we niet uit onze mouw schudden, maar SEA’SONS maakt van deze zwemshorts fantasie wel een werkelijkheid.

In 2018 introduceerde SEA’SONS de zwembroek op Kickstarter en dit was direct een groot succes. Mede doordat de innovatieve zwemshorts veel media aandacht kregen, ook op Whatmatters, was het project al binnen 13 uur volledig gefinancierd. Zou het te maken hebben gehad dat de heren van nu, vroeger urenlang met meekleurende Hot Wheels-autootjes gespeeld hebben? Dezelfde techniek is immers verwerkt in de SEA’SONS zwemshorts, wat voor een nostalgisch gevoel geeft.

Zoals gezegd, de zwemshorts van SEA’SONS veranderen van kleur wanneer ze in contact komen met water. Dit komt niet door de vloeistof, maar door de temperatuur van het water. De zwembroek doorgaat een  temperatuurverandering, omdat er een verschil zit in de temperatuur van het water en de temperatuur van de oppervlakte. Deze verschuiving zorgt ervoor dat de stof van kleur verandert. Als de zwembroek weer opdroogt (warmer wordt), zal de oorspronkelijke kleur weer terug komen.

Bon. We zijn een jaar verder en de heren van SEA’SONS hebben niet stilgezeten. Na de eerste collectie van 2018 ontving het merk talloze foto’s en video’s van over de hele wereld. Klanten waren super enthousiast! ‘Maar de techniek achter de zwemshorts en de branding van het merk konden beter,’ aldus oprichter Tom van Dieren. Met hulp van 14 studenten heeft het SEA’SONS team een periode van 6 maanden keihard aan het merk gewerkt. Van productie-optimalisatie tot productontwikkeling en van storytelling tot customer experience, SEA’SONS is nu klaar voor de zomer!

Wil jij deze zomer ook in meekleurende zwemshorts rondlopen? Je kan in de SEA’SONS webshop nu een pre-order doen. Er zijn 4 kleuren beschikbaar: blue-green, cherry-blue, orange-yellow en purple-pink, de prijs is €40 per stuk. Naast de collectie zwemshorts komt er in februari ook een T-shirt collectie die hetzelfde ‘wow-gevoel’ moet overdragen… stay tuned!

You May Also Like

Heresy, grafisch design op je kleding

Bij Whatmatters hebben we een neus voor nieuwe mode. Beide redacteurs hebben dan ook ...

Zoals Sharon Boucquez zijn er geen twee!

Om in het profiel van een Whatmatters-redacteur te passen dien je van alle markten ...

Temptation Island-fans opgelet! Scoor nu deze heerlijke truien!

Ondanks we nog maar halfweg het huidige seizoen Temptation Island zijn, zijn de toekomstkaarten ...

Hosting door Fraai