Schrijf je nu in voor Love Island…de heetste reality love- en datingshow ever!

Vergeet Tinder…

Verlang je naar de zon, een luxueus resort, cocktails à volonté en een hoop aantrekkelijke singles? Schrijf je dan in om deze zomer, onder begeleiding Viktor Verhulst, op zoek te gaan naar romantiek en de ware liefde.

Waar je dacht dat de zomer van 2018 heet was, denken ze er bij SBS net iets anders over. Het kan nog broeieriger en ze komen met de heetste loveshow van het moment. Zo zullen er in Love Island een aantal sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. De singles zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. Een stevige dosis flirten, jaloezie en afwijzing gooien regelmatig roet in het eten.

En niet alleen moeten de vrijbuiters hun partner zorgvuldig uitkiezen, ook zullen ze de kijkers moeten weten te overtuigen. Samen moeten de kandidaten de harten van de kijkers thuis zien te veroveren, want onder meer via de website van de zender en Love Island-app zullen kijkers een oordeel vellen door te stemmen.

Wie de kijker niet weet te overtuigen, moet het programma verlaten.

“Are you the one?” Of nee…dat is een ander datingprogramma. Soit, wens je mee te doen, schrijf je dan HIER in. En zij die willen weten in wat voor avontuur ze zich zullen storten, kunnen hieronder even kijken naar de originele reeks.

You May Also Like

Bikini’s scoren bij Antwerpse, melige (reality) soaps bij Limburgse voetbalsupporters

Voor welke club supporter jij?  De Jupiler Pro League gaat weer van start. Wie ...

Prison Break 5 komt in december op Netflix

Eindelijk! Het vijfde seizoen van Prison Break, zowat één van de meest populaire series ...

Hosting door Fraai