Sccop! Krijgt iPhone XI drie camera’s?

De eerste gegevens worden gelekt…

Hoewel de iPhone X in al zijn mogelijk varianten niet echt veel potten breekt, zitten ze bij Apple niet stil en ze al bezig om de opvolger en het nieuwe vlaggeschip, de XI, voor te bereiden. Verwacht wordt dan ook dat deze onze markten in het najaar zullen overspoelen.

Eerste digitale simulaties, op basis van gelekte details, tonen nu al een opvallende vernieuwing. Zo zou het toestel uit drie camera’s bestaan. Camera’s die wel heel bijzonder zijn gepositioneerd.

Hoewel het een simulatie betreft die op basis van geruchten is gemaakt, mag je hem erg geloofwaardig maken. Steve Hemmerstoffer die deze onthullingen samen met de Indiase tech-geeks van Digit lanceert, had het in het verleden al meermaals bij het rechte eind. De drie camera’s, op de achterkant van het toestel, zitten samen met de flitser (niet symmetrisch) verwerkt in een vrij grote uitstulping. Deze camera’s zouden zo een verbeterde augmented reality-functie creëren en zou de fotokwaliteit bij slechte lichtomstandigheden gevoelig moeten verbeteren.

Het blijven natuurlijk veronderstellingen van al dan niet betrouwbare gelekte gegevens. In september weten we alvast meer of de voorspellingen van deze man kloppen. Wij zijn alvast benieuwd.

You May Also Like

Is de vaginalijm effectief op komst?

In onze zoektocht naar boeiend nieuws botsen we toch soms op een nieuwtje, waar ...

We can be heroes!

Met een merknaam Weirdos & Heroes is het duidelijk! Je mikt op aandacht van ...

Hosting door Fraai