Sccop! Krijgt iPhone XI drie camera’s?

De eerste gegevens worden gelekt…

Hoewel de iPhone X in al zijn mogelijk varianten niet echt veel potten breekt, zitten ze bij Apple niet stil en ze al bezig om de opvolger en het nieuwe vlaggeschip, de XI, voor te bereiden. Verwacht wordt dan ook dat deze onze markten in het najaar zullen overspoelen.

Eerste digitale simulaties, op basis van gelekte details, tonen nu al een opvallende vernieuwing. Zo zou het toestel uit drie camera’s bestaan. Camera’s die wel heel bijzonder zijn gepositioneerd.

Hoewel het een simulatie betreft die op basis van geruchten is gemaakt, mag je hem erg geloofwaardig maken. Steve Hemmerstoffer die deze onthullingen samen met de Indiase tech-geeks van Digit lanceert, had het in het verleden al meermaals bij het rechte eind. De drie camera’s, op de achterkant van het toestel, zitten samen met de flitser (niet symmetrisch) verwerkt in een vrij grote uitstulping. Deze camera’s zouden zo een verbeterde augmented reality-functie creëren en zou de fotokwaliteit bij slechte lichtomstandigheden gevoelig moeten verbeteren.

Het blijven natuurlijk veronderstellingen van al dan niet betrouwbare gelekte gegevens. In september weten we alvast meer of de voorspellingen van deze man kloppen. Wij zijn alvast benieuwd.

tcoc

You May Also Like

SuspiciouS Antwerp strikt 's werelds mooiste topmodellen!

Waar ligt het centrum van de wereld? Ok, dit klinkt redelijk arrogant maar als ...

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...

Je wijn dagenlang bewaren met de ETO karaf!

Herkenbaar? Je opent een fles wijn, krijgt ze niet op en vervolgens kan je ...

Hosting door Fraai