Pakt knapperd Donna De Graef het kroontje van Miss België?

Morgen is het zover! Dan wordt er opnieuw een nieuwe Miss België gekozen. We kennen al een paar kandidaten persoonlijk en laten we er vandaag nog eentje aan toevoegen. Heren, en stiekem meelezende dames, hier is Donna De Graef, een ravissante sympathieke knapperd uit Sint-Katelijne-Waver.

Dag Donna, stel je eens kort even voor?
Mijn naam is Donna De Graef, ik ben 24 jaar en kom uit Sint-Katelijne-Waver. Ik werk deeltijds mee in de zaak van mijn ouders. Dat is een vleesgroothandel. Verder werk ik ook als zelfstandig schoonheidsspecialiste in mijn eigen zaak.

Ow, wij lusten wel een goed stukje vlees! Over vlees en misschoen wel de bekendste vleeskeuring in België gesproken…je bent één van de kandidaten die dingen naar het kroontje van Miss België, waarom doe je mee?
Ik doe mee voor de ervaring. Volgens mij is het een ‘once in a lifetime experience’. Het zou leuk zijn moest ik Miss België worden, maar er is natuurlijk maar 1 kans op 30. Ik zou wel graag verder bouwen op de contacten die ik ondertussen al gelegd heb. Ik hoop toch een beetje naamsbekendheid te kunnen creëren. Na deze ervaring zou ik graag enkele fotoshoots doen om mijn portfolio uit te bouwen. En eventueel als model aan de slag te gaan, maar dan wel eerder als hobby.

Over shoots gesproken, Wat is de leukste shoot/samenwerking die je al hebt mogen doen? 

Het leukste vond ik de shoots op reis in Turkije met Danny Peleman, Selina De Mayer, Christelle Verstraete en Bjorn Van Ryckeghem. Het was zeer fijn om te shooten op zo’n mooie locatie en het zijn stuk voor stuk zeer professionele fotografen die weten waar ze mee bezig zijn.

Als je het hebt over contacten uitbouwen, heb je dan ook ambitie als influencer?

Ik zou het wel leuk vinden moest ik mijn Instagram verder kunnen uitbouwen en enkele leuke mogelijkheden tot collabs krijgen. Maar echt aan de slag gaan als influencer denk ik niet dat voor mij is weg gelegd. Daar zou te veel tijd in kruipen. Ik steek nu wel redelijk wat tijd en moeite in Instagram maar ik zou het niet kunnen opbrengen om mijn hele leven te delen met de wereld.

Waarom moeten mensen jou volgen op sociale media? 

Omdat ik ‘echt’ ben, ik post bijvoorbeeld vaak foto’s zonder filter. Ik ben wie ik ben en dat laat ik ook zien op mijn sociale media.

Amen! Instagram staat ook vol quotes, is er zo eentje die u typeert? 
‘Great things never came from comfort zones’
We houden hem in het achterhoofd! Als we je binnen een jaar opnieuw zouden interviewen, waar zou je dan zeker willen staan?

Het zou leuk zijn moest ik kunnen zeggen dat ik Miss België 2019 ben, maar ik ben realistisch. Ik wil bekender en succesvoller zijn. Ik heb het graag druk, dus ik hoop op een goed gevulde agenda. Hoe de wedstrijd ook afloopt, ik wil alle kansen die zich achteraf voordoen grijpen.

Iets anders, wat zijn jouw favoriete plekjes om te gaan happen en stappen?

Er zijn veel adresjes waar ik graag ga eten. Ik heb niet echt een favoriet. Als ik uitga, ga ik meestal naar de Villa in Antwerpen.

De Vinnie zal content zijn! En doe je dat alleen of heb je een vriend?
Op deze vraag antwoord ik liever niet, ik hou zo’n dingen zaken liever privé.
Dat zal als Miss België moeilijker zijn, dit alles uit de spotlights houden. Een laatste vraagje voor we afsluiten, waarmee kan iemand je echt verrassen of gelukkig maken? 

Sushi of gaan shoppen.

Bestel die boot! Bedankt voor je tijd, heel veel succes en wie weet tot binnenkort met een kroontje op het hoofd! Wij blijven het zeker volgen! En dat, dat doen we via Instagram.

Credits: Facebook/Instagram/Donna De Graef

You May Also Like

Licht uit, spot aan op Cindy Koopmans!

Denk even aan je kindertijd…wie droomde er als kleine meid niet van om in ...

Hunkemöller strikt topmodel Doutzen Kroes voor nieuwe zwemcollectie

Doutzen Kroes…’all time favorite’ van ondergetekende. Niet voor niets loop ik dan ook geregeld ...

Annelies Törös & Leylah Alliet veroveren Miami

“Party in the city where the heat is on All night, on the beach ...

Hosting door Fraai