Nooit meer je kleding opvouwen…Foldimate doet het voor u!

Eén van de eyecatchers op de CES 2018 in Las Vegas…

Als er één ding is wat we haten aan de was doen, is het opvouwen en terug in de kast leggen. Het kan aan ons liggen maar nooit krijgen we mooi opgevouwen stapeltjes, erger nog, tegen het moment je het terug uit de kast wil halen, is het opnieuw zo verkreukt dat we opnieuw even het strijkijzer dienen boven te halen.

Tot nu! Voor zo’n kleine 1000 Euro kan je binnenkort eigenaar zijn van de Foldimate. Een apparaat dat jouw kleding perfect opvouwt. Verschillende prototypes zijn tot op de dag van vandaag al gepasseerd tot het definitief op de tech-beurs voorgesteld exemplaar.

Het apparaat vouwt in 5 minuten zo’n 25 kledingstukken volautomatisch op. Jeans, hemd, trui, t-shirt of handdoeken…niks houdt Foldimate tegen. De uitrol van het apparaat zal in eerste instantie gebeuren aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Bij voldoende interesse uit Europa, zal het hoogstwaarschijnlijk ook hier op de markt komen.

Een extra reden om het warme nest ‘hotel mama’ te verlaten…

Unibet

unibet

You May Also Like

Whatmatters Review: LG Oled E8 55″, het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Pure luxe voor je oren

Een streepje muziek op tijd en stond kan nooit geen kwaad. Vaak is het ...