Netflix komt met documentaire grootste basketballegende ooit!

#MJ23

Hoeven we je de grootse basketballer aller tijden nog voor te stellen? Hoewel er klinkende namen als Shaquile O’Neil, LeBron James of Magic Johnson ook deze titel zouden willen claimen is er maar één naam die alles en iedereen letterlijk en figuurlijk overstijgt…Michael Jordan.

De man die jaarlijks miljoenen schoenen in samenwerking met Nike over de toonbank jaagt is jaren ver na zijn pensioen nog steeds dé referentie als het gaat om het spelletje met de bal en de ring.

In 2020, nog even wachten dus, komt ‘The Last Dance’ uit. Een Netflix-serie over het leven van de vliegende held. In deze tiendelige documentaire kijken we terug op zijn omvangrijke basketbalcarrière én mogen we nieuwe, nooit eerder vertoonde beelden op onze beeldbuis verwelkomen.  Krijgen we ook het antwoord op sommige prangende, nooit beantwoorde vragen?

Zo bestaan er op de dag als vandaag nog steeds een hoop complottheorieën over hem. Midden in zijn spelerscarrière nam hij een break om te gaan baseballen. Naar het schijnt omdat dit dat de grootste droom was van zijn vader. Nochtans zouden bronnen gelekt hebben dat Jordan was geschorst omwille van overmatig gokken.

Niet alleen Michael Jordan zelf, maar ook zijn coach, Phil Jackson, en medespelers als Scottie Pippen en enfant terrible Dennis Rodman komen aan het woord. Wij zitten alvast klaar! Check hier de eerste trailer en als extraatje een filmpje waarmee ook wij aantonen dat het legendarische rugnummer 23 de beste ooit was!

Cover: YouTube

tcoc

You May Also Like

The Prodigy: Horror van de bovenste plank (Trailer)

Fans van horrorfilms opgelet… Op 1 februari verschijnt ‘The Prodigy’, een nieuwe horrorfilm met Taylor ...

Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen… De eerste teaser van Game of Thrones seizoen ...

Urbanus: De Vuilnisheld – WIN TICKETS

Ondergetekende had op een gegeven moment alle strips van Urbanus. Ook de zoon is ...

Hosting door Fraai