Netflix komt met documentaire grootste basketballegende ooit!

#MJ23

Hoeven we je de grootse basketballer aller tijden nog voor te stellen? Hoewel er klinkende namen als Shaquile O’Neil, LeBron James of Magic Johnson ook deze titel zouden willen claimen is er maar één naam die alles en iedereen letterlijk en figuurlijk overstijgt…Michael Jordan.

De man die jaarlijks miljoenen schoenen in samenwerking met Nike over de toonbank jaagt is jaren ver na zijn pensioen nog steeds dé referentie als het gaat om het spelletje met de bal en de ring.

In 2020, nog even wachten dus, komt ‘The Last Dance’ uit. Een Netflix-serie over het leven van de vliegende held. In deze tiendelige documentaire kijken we terug op zijn omvangrijke basketbalcarrière én mogen we nieuwe, nooit eerder vertoonde beelden op onze beeldbuis verwelkomen.  Krijgen we ook het antwoord op sommige prangende, nooit beantwoorde vragen?

Zo bestaan er op de dag als vandaag nog steeds een hoop complottheorieën over hem. Midden in zijn spelerscarrière nam hij een break om te gaan baseballen. Naar het schijnt omdat dit dat de grootste droom was van zijn vader. Nochtans zouden bronnen gelekt hebben dat Jordan was geschorst omwille van overmatig gokken.

Niet alleen Michael Jordan zelf, maar ook zijn coach, Phil Jackson, en medespelers als Scottie Pippen en enfant terrible Dennis Rodman komen aan het woord. Wij zitten alvast klaar! Check hier de eerste trailer en als extraatje een filmpje waarmee ook wij aantonen dat het legendarische rugnummer 23 de beste ooit was!

Cover: YouTube

You May Also Like

Knap toptalent atletiek wordt dé sensatie op Olympische Spelen in Tokyo

En niet alleen door haar snelle beentjes… Of zeg maar stel heerlijk mooie benen. ...

Zo blijft de 42-jarige en zesvoudig Super Bowl winnaar Tom Brady in shape

Een blik in het leven buiten het NFL-seizoen Wie kent Tom Brady? Zij die ...

Spoiler! Dit zijn de eerste beelden uit Peaky Blinders 5

“There is God, and there are the Peaky Blinders” Ein-de-lijk! BBC heeft de eerste ...

Hosting door Fraai