Moet je zien: Netflix documentaire over Fyre , het waanzinnigste festival dat nooit heeft plaatsgevonden

Daar hadden velen dan ook meer dan 10.000$ voor over

Het hoeven niet altijd de ziekste series te zijn, die we op Netflix bekijken. Ook hebben ze de strafste documentaires. Zoals bijvoorbeeld over Fyre, het festival dat eigenlijk nooit heeft plaatsgevonden. We nemen je eerst even mee naar de aankondiging…

Tja, een festival op de Bahama’s in gezelschap van topmodellen als Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Kendall Jenner. Next level en nooit gezien en daar hadden (vooral dan de rijken op onze aarde) sommige rekels wel wat geld voor over om dit mee te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Tot de dames en heren die er 10.000$ voor over hadden op de plaats van het gebeuren stonden. De locatie was nog niet af, eten en drinken was er amper te bespeuren en luxe suites werden tenten die ze gebruiken nadat een orkaan half de Bahama’s zou platleggen. Het festival werd dan ook al op dag één geannuleerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Eén van de bedenkers is Ja Rule, de rapper die we nog kennen van zijn clip met Jennifer Lopez en die zijn ‘net worth’ van 8 miljoen dollar ondertussen wel op zijn buik kan schrijven.


De andere bedenker, Billy McFarland, zit ondertussen in de cel met een eis van 26 miljoen dollar en een gevangenisstraf van maar liefst zes jaar aan zijn been. En niet hij alleen zal het mogen uitleggen voor de rechter. Ook sommige topmodellen. Omdat zij rijkelijk betaald werden om deze lege doos, wat het festival bleek te zijn, te promoten (tot wel 218.000€ voor één post) mogen ze zich ook komen verantwoorden bij ‘Mijnheer de Juge’

Drank, drugs, vrouwen en Rock & Roll met alleen een financiële kater die werkelijkheid is geworden. Een docu die je zeker moet zien! Wij zullen deze zomer de palmbomen in de Bahama’s wel inruilen voor een recreatiedomein in Boom…tenminste een écht festival!

Cover: Instagram

You May Also Like

Scarlett willen we wel onder ons dekbed

En wij niet alleen! Niemand minder dan Justin Bieber zou met deze knappe 20-jarige ...

Film ‘Girl’ krijgt Amerikaanse remake…(video)

Of zitten de jongens van de ideale wereld hier tussen? Die puriteinse Amerikanen toch. ...

Sharon Pieksma…Hollands nieuwste mooiste

En terecht!  Zes jaar na haar overwinning in Holland’s Next Topmodel is het opnieuw ...

Hosting door Fraai