Met deze cocktail geraak jij in geen tijd van je Nieuwjaars-kater af!

Doorgaan als een baas!

Mogen we jullie bij deze een spetterend, vreugdevol, spannend, creatief 2019 met heen vleugje Whatmatters Lifestyle, mooie babes, brullende hypercars en de fijnste reistips? Dan gaan we nu  verder tot de orde van de dag want ook op 1 januari werken wij om het leven van jullie een pak aangenamer te maken.

Op een dag als vandaag (of pak morgen bij de opening) kleuren de beurzen van de farmaceutische industrie groen. Het is vandaag dan ook de enige dag van het jaar waar zowat de hele bevolking paracetamols slikt alsof het snoepjes zijn. En dit terwijl de meesten helaas ook nog langs een geforceerde nieuwjaarsborrel moeten gaan. Gelukkig zijn wij er die met deze Bloody Mary van onze Britse vriend en kok, Jamie Oliver jou uit jouw lijden zal komen verlossen.

Waar je gisteren ‘De Grote Jan’ was, voel je je misschien vandaag wel de kleinste van de hoop en heb je de donkere gedachte dat je net als vorig jaar een deel van je hersencellen hebt weggezopen. Tijd dus voor eerherstel om ook vandaag als een baas te shinen. Raap je moed bijeen en dit zal je er snel doorheen helpen.

Wat heb je nodig?

  • 2 shotjes Wodka van een goed merk (dus geen goedkoop nachtwinkelstuff!)
  • 4 shotjes tomatensap
  • Halve uitgeperste citroen
  • 4 scheuten Worcestershiresaus
  • 4 scheuten tabasco
  • Snuifje zeezout en zwarte peper
  • Flink veel ijs
  • Selderij en andere groene kruiden

In the mix:

Gooi alles een cocktailshaker en schud met het laatste beetje kracht dat je nog hebt alles tot een mooi gemixt geheel. Schenk het in een glas en smijt er de selderij en andere groene groenten op en dan… drinken maar!

Ps: Naargelang hoe gortig jij het gisteren gemaakt hebt en je hem effectief kan binnenhouden, garanderen we je verder een aangename tot zelfs prettige dag! Santé!

Foto’s: Unsplash/Pixabay

You May Also Like

The Dramathon, de loopwedstrijd voor echte whisky-liefhebbers

Conditie en goede lever zijn verreist!  ‘The Dramathon’, de naam verraadt het een beetje, ...

Hosting door Fraai