Met deze 5 tips maak je van een onenightstand een succes!

En zo dans jij op de eerste avond al de perfecte horizontale tango

Een onenightstand, allemaal goed en wel, maar hoe pak je dat aan? Je mag het dan wel hebben klaargespeeld dat ze mee met jou naar huis gaat, maar je wil je reputatie natuurlijk niet om zeep helpen, want je weet dat ze sowieso gaat kleppen. Je schat dus maar beter haar verwachtingen perfect in, want ze zou zo maar eens verliefd op je kunnen worden en dan zijn de poppen aan het dansen.

Hoe je ervoor zorgt dat een one night stand soepel verloopt? Daar hebben de specialisten van Esquire natuurlijk wel een antwoord op. Wij geven je alvast even de 5 basisbeginselen van een onenightstand mee. Enjoy!

5 tips voor succes

Zorg voor een schone woning

Je zal maar binnenkomen met je wip en struikelen over een berg ongewassen hemden. Geloof ons dat een verschrikkelijk vuile woning een domper is op de pret. Een beetje opruimen kan dus nooit kwaad. Als de pizzadoos vanzelf in beweging komt is het hoog tijd om wat producten boven te halen!

Drink je niet lam

Uit ervaring zeggen we: niet doen! Niet alleen wil het dan wel is haperen onderaan, het alternatief is dat je uren bezig bent en dat wil je net zo min: je moet meestal wel gaan werken de volgende dag. Bovendien probeer straalbezopen maar eens een condoom om te doen: succes!

Kinky kan, zonder overdrijven

Laat jezelf lekker gaan, maar hou het wel binnen de perken. Een onenightstand is niet de ideale moment om je wildste fantasieën met messen, brandende kaarsen, huisdieren bot te vieren.

Laat de smartphone achterwege

Nee, je neemt geen foto’s tijdens de daad om achteraf onder de vrienden of op het wereldwijde web te verspreiden. Zoiets komt altijd als een boemerang in je gezicht terug. Voor je het weet word je zelf aan de schandpaal genageld en gaan je bericht of je micropenis de wereld rond!

Blijf de rest van de nacht, maar rek het niet te lang

Kruip er in geen geval stiekem tussenuit en waarom zou je in godsnaam om 4 uur ‘s nachts nog naar huis karren. Blijf gewoon lekker liggen, die boxershort draai je maar voor één keer binnenste buiten, al heeft de ervaren specialist natuurlijk altijd een reserve setje in zijn auto liggen. De volgende ochtend hou je het zakelijk, vertrek je op tijd en neem je met een zoen afscheid. Rek het niet te lang!

Foto’s: Pixabay
Bron: Esquire

You May Also Like

20% van de vrouwen verkiest geld boven goede seks…

Dat roebels de wereld doet draaien weten we al langer en dat deze aardkloot ...

Daarom zit jij met je handen in je broek

Ben jij ook zo een mand die soms ongegeneerd zijn hand in zijn broek ...

Een gezonde start van de dag met Innerglow

Gezonde voeding enkel wat voor vrouwen? We dachten het niet! We kunnen ons voorstellen ...

Hosting door Fraai