Mannen opgelet! Zo koop jij de perfecte lingerie voor haar

Een cadeau waar ook jij iets aan hebt! 

Ok, we zijn misschien net iets te laat met deze tip daar de cadeautjes onder de kerstboom ondertussen uitgepakt zijn maar er volgen ongetwijfeld nog vele andere momenten. En zeg nu zelf, geef jij graag lingerie als haar vader, preutse tante of zatte nonkel erbij zitten? Je hoort de verscheidenheid in reacties ongetwijfeld al komen van ‘Oh mijn geliefde God, doe je dat aan?‘ (de Tante) tot ‘Laten zien, laten zien‘ (zatte nonkel). Soit, er volgt binnenkort Valentijn en vergeet niet dat vrouwen ook gewoon smelten van een spontaan cadeautje.

Lingerie voor je lief, vrouw of bijslaapje kopen is altijd een goed idee. Niet om het minst jezelf een groot plezier te doen door je vriendin in een mooi ensembletje te steken, maar ook voor haar. Dames voelen zichzelf erg zelfverzekerd en erg sexy in de juiste lingerie. Maar hebben mannen en vrouwen dezelfde voorkeur als het op lingerie aankomt?

Blijkbaar niet! Het online shopping centrum Beslist.nl deed onlangs een onderzoek naar de aankoop van lingerie rond de feestdagen. Zo werd gekeken bij 100.000 bezoekers van het online platform naar wat vrouwen bekeken voor zichzelf bestellen en wat mannen bekeken en uiteindelijk hun vrouwen cadeau gingen doen. U raadt het al…materiaal, kleur, soorten broekjes en cupmaat…er lag een groot verschil tussen wat zij wil en wat hij kocht.

Whatmatters to the rescue

Wat was het grootste probleem? Het uitzoeken van de juiste (cup)maat. Onderzoek heeft uitgewezen dat we het allemaal iets groter zien (onbewust zouden we misschien wel willen) en dus kopen we met zijn allen meestal één volle maat te groot. En laat je niets wijsmaken, vrouwen zien dit echt niet als compliment….integendeel, het is naast té pikante setjes, verkeerde kleuren of merken de grootste bron van ergernis bij vrouwen als het gaat om gekregen lingerie.

Hoe scoren we wel het juiste setje? 

De maat! Ken haar maat. Dat kan je bij de neus weg gewoon eens vragen. Zij die het allemaal heel stiekem willen doen, kijken gewoon even in haar lingerielade. Als je dan gelijk eens kijkt welke kleuren ze voornamelijk koopt en bij welke merken ze zweert, ben je alvast op goede weg. Let wel op, als jullie niet samenwonen en je gaat stiekem in haar lades snollen en je wordt betrapt, kom je redelijk ‘ziek’ over.

Wat wil zij?

Hoewel we het graag anders zien, kopen ze voor zichzelf meestal een hipster. Kleuren als zwart, wit en huidskleur zijn dan het populairst. En denk even in haar plaats. Als zij meestal een bescheiden huidkleurig, katoenen setje draagt, is die kanten vuurrode string en doorschijn BH misschien net niet de juiste keuze. Uiteraard mag je haar wat prikkelen maar niet teveel ineens. De juiste balans vinden tussen mooi, sexy en dat setje waarin ze zich goed en zelfverzekerd voelt…die moet je vinden.

Cover: Doutzen Stories by Hunkemöller
Bron: Men’s Health

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Penthouse hartje Antwerpen-Zuid (695.000€)

Had het een paar jaar eerder te koop gestaan, direct! Ondergetekende had al eens ...

MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog ...

Belgian Brand l Ben jij ook een WOLF?

Vermoedde Van Echelpoel al iets toen hij een tijd geleden met “Ziet em duun” ...

Hosting door Fraai