Mancave The Hub…jouw toevluchtsoord tijdens het shoppen

Eindelijk…zonder zeuren mee naar de solden…

“Schat, we gaan naar het Shopping Center en je mag zo lang blijven shoppen als je zelf maar wil. Ik hou me daar wel bezig!” Nooit gedacht dat we dit over de lippen zouden krijgen maar sinds gisteren, met de start van de solden, is het werkelijkheid geworden. The Hub, de grootste mancave ter wereld in een shoppingcenter is open. Gedaan dus om tot vervelens toe te staan wachten op je lief of vrouw terwijl ze in een pashokje de beste deals op de kop probeert te tikken.

In The Hub, een mancave van 240 m² groot in het Wijnegem Shopping Center, of is het nu “Wijnegem Shop Eat Enjoy”?, kan je als kerel voortaan de krant lezen, je smartphone opladen, een feestje bouwen aan de bar of gewoon uitrusten in een comfortabele zetel. Drie biljarttafels, drie gameconsoles, een dartbord, twee kickertafels, twee grote tv-schermen en een zes meter lange bar met bier en cocktails zorgen ervoor dat de tijd en geld dat je lief spendeert nooit zo snel vooruit zal gaan.

Ook single mannen op zoek naar wat vertier zijn er welkom natuurlijk. Aan de dames die zich ook wel eens ‘One of The Boys’ voelen…ook welkom! Misschien een ideetje voor single dames om ook daar eens te gaan rondsnuffelen en een soldeke mee naar huis te pakken.

You May Also Like

Een nieuwe horecazaak in de Corda Campus!

Nu borrelen we bij Whatmatters sowieso van creativiteit, maar als we eens zonder inspiratie ...

Vlees & bier, Grand(e) Bouffen maar!

Whatmatters gaat boeffen Bij Whatmatters houden we graag van verfijnd dineren, maar voor een ...

Hosting door Fraai