Je ruiten snel ontdooien doe je zo! (Video)

Je kan hem natuurlijk ook gewoon in de garage zetten! 

Verschrikkelijk…’s morgens in je net kostuum aan je wagen komen en bij -3° nog moeten krabben alvorens je kan vertrekken. Je krijgt er koude handen van en meer nog, een bijzonder slecht humeur. Voor zij die geen garage hebben, of gewoon te lui zijn hem ’s avonds nog binnen te zetten hebben wij de oplossing. Een simpel plastic zakje.

Op Twitter gaat op dit moment een video viraal waarin we te zien krijgen hoe iemand op redelijk onorthodoxe wijze zijn autoruit volledig ijsvrij maakt. Door je autoruit te ‘strelen’ met een plastic zakje met lauw water verwarm je het ijs en smelt alles als sneeuw voor de zon.

Voor zij die denken kokend water of een bevroren ruit te kappen, denken best twee keer na. Het grote temperatuurverschil van ongeveer 100° kan de ruit doen barsten. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Cover: Pixabay

tcoc

You May Also Like

Audi zet aanval in op Tesla met e-tron GT (Foto’s)

Maar of Elon Musk hiervan wakker ligt is nog niet geweten… Want ondanks hun ...

Toyota zet met zijn Supra de aanval in op BMW en Porsche

De BMW M2 en Posche 718 Cayman krijgen concurrentie uit het Oosten…  Hoewel er al ...

Hosting door Fraai