Hoogvlieger Céline Breydels staat met de voetjes op de grond

Een titel die je zowel letterlijk als figuurlijk mag nemen. Meer toepasbaar dan bij Céline Breydels wordt het niet. De knappe West-Vlaamse schoonheid combineert haar nuchterheid met een job in de lucht. Hoogtijd dus om ze onze ‘vluchtige’ vragen voor te schotelen.

Dag Céline, stel je eens kort voor? 
Ik ben Céline Breydels, wonend te Knokke en méér in de lucht alias vliegend personeel bij Brussels Airlines. In het dagelijkse leven ben ik vooral bezig met reizen, genieten en het uitbouwen van een eigen webshop genaamd studio Ruby Rose.

En naast een eigen webshop ook nog een modellencarrière…hoe is dat begonnen?
Mijn modellencarriere is begonnen rond mijn 14de. Mijn (tweeling)broer die was gescout door een Internationaal modellenagentschap nam mij overal mee op casting omdat hij dit niet graag alleen deed. Uiteindelijk heeft iemand mij aangesproken om eens mee te doen en zo ben ik in dat modellenland beland. Zo stond ik al voor de lens bij topfotografen als de bekende Henk van Cauwenbergh en fotograaf bij P-Magazine Filip Moerman.

Castings…is dat nog van deze tijd met al die social media?
Die tijden kan je inderdaad helemaal niet meer vergelijken met het alom tegenwoordig Facebook of Instagram-leven. Toen moest je gaan solliciteren, je gezicht laten zien. Vooral die amateurfotografen waar je moest langsgaan met de hoop één mooie foto te hebben om je portfolio uit te breiden. Nu vraag je gewoon of iemand een foto neemt met jouw Iphone, steek je er een filter en een facetune bewerking over en je kan praktisch meteen beginnen #modellife.

En kan social media je wat bekoren?
Het heeft allemaal zijn charme! Instagram, ik vind het de max! Helaas is de hype ook aan het
verminderen! Met het nieuwe algoritme is het net of je door reclamebrochures aan het scrollen bent! Na 10 foto’s met dezelfde designer handtas of trendy kleedje ben je dat item eigenlijk al beu gezien.

Waarom moeten we je volgen op Instagram?
Ik ben niet het leidertype op Instagram maar vind het wel belangrijk dat ik supporter voor mijn beste vriendinnen. De zotste en meest trendy brillenspecialist is Julie Deaulmerie @sunglassboulevard. Als je nu aan mij zou vragen waar ik nooit op beu gekeken ben op Instagram is het haar mooie boutique van brillen dat ze samen met haar mama en broer doet! Zalige zaak! (Veel foto’s op mijn Instagram zijn dan ook aan hen te danken).

Mijn andere support is dan voor @larincomsetics van Rinata Sizova! Mijn haartjes zijn dan ook altijd tip top in orde door haar ‘haar’-productjes.

Ze zullen je ongetwijfeld bedanken voor deze sluikreclame 🙂 ! Social media wordt naast complimentjes ook overladen met quotes. Heb je een persoonlijke?
“Enjoy the little things in life, because one day you will look back, and realize they were the big
things.” Mooi toch? We maken het ons allemaal veel moeilijker dan het is…

Correct! Maar om het toch even moeilijk te maken, omschrijf jezelf eens met enkele positieve en enkelen minder positieve eigenschappen?
Ik ben zelf een onvervalste babbelkous/optimiste in hart en nieren en een harde werkster maar aan de andere kant een piekeraar en soms veel te onzeker.

Niets voor nodig! Voor we afsluiten, doen we nog snel een paar vluggertjes…snel antwoorden is de boodschap!
Oké!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn ouders hebben altijd gezegd dat je beter spaart voor iets mooi dan om brol te kopen! Zo hecht ik wel veel waarde aan dingen die ik zelf gekocht heb en gekregen heb voor een speciale gelegenheid. Echt dure dingen… denk meer emotionele objecten; dat die meer voor mij betekenen dan materialistische!

Mijn favoriete reisbestemming is…Sowieso “Kigali”, Rwanda. Wat een prachtig land!Bezienswaardigheden bij de vleet, waar je tot rust komt maar ook gerust een vulkaan kan gaan beklimmen/ een safari meepikken of een wandeling tussen de Gorilla’s. Keer ik sowieso nog eens terug.

Als ik de lotto win dan…Liefst de grootste pot! Zou ik vele mensen willen helpen die het nodig hebben en misschien een adviseur bijnemen (je hoort toch vaak dat bij sommige Lottowinnaars hun geld rap de deur uit vliegt). Dus mss ook een deel goed investeren zodat je die mensen ook kan blijven helpen.

Ik voel me het meest sexy als ik…Dat woord is voor iedereen anders natuurlijk! Doe mij maar casual chique met hakken, mooi kapsel en wat maquillage.

Lijkt ons ook perfect! Bedankt voor je tijd, geniet van het nieuwe jaar en blijf je dromen najagen! Wij blijven het alvast volgen op Instagram!

You May Also Like

Deugnietje Lisa Moerman houdt wel van een dirty kantje

Maandagen…dagen dat het soms net iets moeilijker was om uit je nest te kruipen, het ...

Mooierd Marissa Galle zet Jaguar i-Pace in vuur en vlam

Die willen wij ook wel eens een weekje uittesten… Niet dat we knapperd Marissa ...

Voor Casey hebben wij wel een Boon(stra)tje

What’s in the name? De achternaam dan. We hebben het vandaag over Casey Boonstra, ...

Hosting door Fraai