Hier zijn ze dan…de acht ‘Temptation Island’-hartenbreeksters…

What happens in Thailand…won’t stay in Thailand…

Zitten jullie ook op hete kolen? Zal de passie oplaaien? Is de horizontale tango ook dit jaar de verboden dans? Worden de ‘vuurkampen’ weer broeierig heet en sneuvelen er ook dit jaar verlovingsringen in?

Diegene die daar alvast voor willen, en uiteraard ook zullen voor zorgen in het mannenresort zijn deze acht verleidelijke dames. Zij hebben de opdracht om vier mannen wiens lieven op een ander resort bij acht patserige kerels zitten, te verleiden tot een schaatspartij in het zwoele exotische Thailand. En daar er in Thailand weinig ijs is, zal het vooral scheef-schaatsen zijn.

En uiteraard weten we nu al dat er ook dit jaar weer koppels voor de bijl gaan. Wij kunnen alvast niet wachten tot de eerste aflevering. In Nederland (RTL) zal de start symbolisch gegeven worden op Valentijnsdag, donderdag 14 februari. Vijf zal ongetwijfeld diezelfde week starten in België.

Wij en deze acht deernes zijn alvast klaar voor een paar weekjes guilty pleasure…

Lizzy

Lizzy
Foto: RTL/VIJF

Deze rode vonk van 21 jaar uit Ertvelde ziet zichzelf als een kameleon waarbij ze zich razendsnel aan een situatie aanpast. Wij zien ze eerder als een Black…euh, Red Widow. Een groot deel van het jaar woont ze in het mondaine Saint-Tropez, waar ze werkt als barvrouw.

Emma

Emma
Foto: RTL/Vijf

Geen enkele man is te vertrouwen en daar ga ik alle vrouwen van overtuigen, aldus de 21-jarige Emma uit Brugge, die het liefst de beentjes…euh…strekt tot het opkomen van de zon.

Kimberly

Kimberly
Foto: RTL/Vijf

Deze 21-jarige teert op revanche. Ze zou normaal gezien deelgenomen hebben als koppel maar na een gebroken hart wil ze mannen eens goed terugpakken.

Armanda

Armanda
Foto: RTL/Vijf

Deze 22-jarige bombshell uit Zwolle met stevige ‘bolle’ wil laten zien dat elke man te verleiden valt.

Ayleen

Ayleen
Foto: RTL/Vijf

Ayleen is een 18-jarige gogo-danseres die weet hoe ze de mannelijke snaar moet bespelen. Wij zijn alvast benieuwd of ze naast de snaar ook op de fluit muzikale deuntjes weet te blazen.

Tisha

Tisha
Foto: RTL/Vijf

Deze 23-jarige stoot uit Bilzen weet niet van opgeven. Na een mislukte zang- en danscarrière in Amerika wil ze laten zien in Thailand dat ze ook bij anderen dingen kan doen laten mislukken.

Naomi

Naomi
Foto: RTL/Vijf

De exotische Naomi uit Nijmegen is bloedeerlijk, babbelt graag en ziet de dansvloer als haar biotoop.

Demi

Demi
Foto: RTL/Vijf

Deze 23-jarige verleidster zegt op ‘onbereikbare’ mannen te kicken. Een hapje wat laat duidelijk zijn dat de mannen in Thailand niet zo ‘onbereikbaar’ zijn zoals ze ongetwijfeld naïef ze zijn van dag één willen laten geloven. We zijn alvast benieuwd wie na Demi’s eerste kick KO gaat gaan.

Klik hieronder voor de eerste beelden!

 

You May Also Like

Binnenkijken in de heerlijke crib van Lil' Kleine

‘Ik ben met Boef en Ronny in Lil’s Crib’, het zou zo maar eens ...

Yanet Garcia zorgt voor druk boven de Azoren

Wij hebben Sabine Hagedoren en het pronkstuk Jill Peeters, maar in het buitenland hebben ...

WAG's WK in Rusland Deel I

Omdat het in Rusland niet alleen om voetbal draait… Uiteraard zijn we in blijde ...

Hosting door Fraai