Een gouden klokje, met een Colombiaans randje

Dat we op de Whatmatters redactie wel van een fancy klokje houden – niet dat we ze kunnen betalen maar toch – dat is genoegzaam bekend, maar van een gouden skeleton-dial Rolex Daytona, worden niet alleen drugsdealers, maar wij zelfs stil…

Een Rolex in het goud

Vorig jaar werd al een eerste versie van de skeleton-dial Rolex Daytona gelanceerd in samenwerking met de bekende racepiloot Juan Pablo Montoya, maar deze keer gaan ze bij Rolex nog een stapje verder. Een 18-karaats massief gouden exemplaar zou binnenkort op de markt komen, machinaal vervaardigd uit een massief koolstofblok.

Slechts 42 exemplaren van deze ‘La Montaya’ Gold komen er op de markt. Uiteraard worden deze klokjes vervaardigd in Zwitserland. Reken trouwens maar op een prijskaartje van om en bij de 62.000 euro.

Inspired by Colombia

Het bijzondere uurwerk was 2 jaar in ontwikkeling, wordt aangedreven door een 4130 Rolex-kaliber. De wijzerplaatjes verwijzen dan weer naar de Colombiaanse vlag, het geboorteland van Montaya.

Bestellen kan je hier, maar hou er wel rekening mee dat je eerst een klein voorschotje van 21.791 euro dient over te maken. Niet onmogelijk als je dagelijks met ander Colombiaans spul in de weer bent…

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

The best of both worlds!

Een heerlijk glas rode wijn weten we bij Whatmatters wel te pruimen en ook ...

Top Tinderaars in RIO

Dat sporters er een gezonde seksuele appetijt op na houden, dat is al langer ...

Scoor eens een origineel cadeau: Urban Piq Niq

Bij Whatmatters winkelen we graag, maar we horen wel eens dat dit atypisch is ...

Hosting door Fraai