De spijsveiling: bieden op je eten!

Wil je eens deftig gaan tafelen bij de noorderburen, maar mag het concept misschien niet iets meer bijzonder zijn? Noteer dan 14,15 en 16 februari in je agenda. Dan kan je immers bij De Spijsveiling terecht, best wel een uniek concept.

In dit (tijdelijk) restaurant is het vruchteloos zoeken naar een maître, hier doe je zaken met een veilingmeester. Samen met 79 andere gasten ga je hier immers bieden op de lekkerste gerechtjes en zet je zo de avond helemaal naar je hand.

Bieden maar!

In de prachtige setting van de Mariakapel in ‘s-Hertogenbosch geef jij 90 euro en krijg je vervolgens deze waarde in veiling tegoed. Wat je gaat eten dat kies je dus voor een stuk zelf, maar let op, er zijn nog andere kapers op de kust!

De avond start met bubbels en wat lekkers en vervolgens wordt de eerste gang geveild. Er is genoeg voor iedereen, maar wie wat krijgt wordt bepaalt door de hoogte van het bod. Er zullen 3 rondes zijn en je kiest zelf wat je inzet.

Reserveer je tickets!

Reken verder op 10 grote tafels, een thematische setting en best wel wat spektakel. Altijd al eens een veiling willen meemaken en ben je een culinaire smulpaap. Reserveer dan hier je tickets en zet koers richting ‘s-Hertogenbosch. Het is best een eindje rijden, dus een hotelletje lijkt ons aangewezen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters on the road: Met Fiat naar Monaco

Er zijn slechtere perstripjes… Jens, twee dagen Monaco en wat cruisen in de nieuwe ...

Whatmatters Real Estate: Brute villa in Beverly Hills

Wat Als?…je 5+2 juiste cijfers scoort en de laagste Euromillions jackpot wint die er ...

Richt je mancave in met Smithers of Stamford

Nee, natuurlijk zijn niet alleen vrouwen bezig met interieur en de inrichting daarvan. Wij ...

Hosting door Fraai