De 4 vuilste zaken die je maar beter niet aanraakt in de gym

Een nieuw jaar? Dat is opnieuw een fitnessabonnement in de hoop dat je het dit jaar meer dan 3 keer gaat gebruiken! Ook wij zitten boordevol goede voornemens, maar in de gym kijken we wel uit. Het is immers een broeihaard van bacteriën. De vuilste zaken in de fitness? Wij zetten ze even voor jou op een rijtje.

De steunen van de loopband

Nat in het zweet en met klamme handen grijp je de randen van de loopband vast, heerlijk. Snot en zweet vermengen er zich tot een heerlijke substantie. Al zijn er ook nog de verkouden niezers die toch willen komen sporten. Heb je de steunen toch nodig? Werp er dan een handdoekje over!

De deurklinken van de toiletten

Plasje maken in de gym? Uitkijken! Niet iedereen wast zijn handjes, geloof ons!

De stangen van de gewichten

De meeste mensen gebruiken ondertussen een handdoek in de gym, maar de stangen van de losse gewichten zijn vaak pure vetzakkerij. De stangen afvegen voor gebruik en/of met een antibacterieel doekje afvegen, voorkomt veel aangekoekte gel, snot, zweet en andere lichaamssappen.

De vloer van de douche

Wil je wratten of andere infecties, draag dan vooral geen slippers! Als het niet moet, douche dan simpelweg niet in de gym.

Een gewaarschuwd man is er twee waard.

 

Bron: Menshealth.com

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

ARKK lanceert een super comfortabele sneaker

Loop jij ook dag in dag uit op sneakers omdat ze zo goed zitten? ...

Goedmaakseks is GEEN oplossing!

Heb je weer eens kletterende ambras gemaakt en wil je het met een potje ...

Met deze 5 tips maak je van een onenightstand een succes!

En zo dans jij op de eerste avond al de perfecte horizontale tango Een ...

Hosting door Fraai