Anaïs Lemeer, niets om onzeker over te zijn!

In 2016, wat gaat de tijd toch snel, hadden we al eens een babbel met de ravissante Anaïs Lemeer. Ondertussen zijn er wat jaren gepasseerd, maar aan schoonheid, heeft de blonde Anaïs alvast niet ingeboet. De vriend is er niet meer, een pomeriaantje staat op de verlanglijst en de social media zijn geen prioriteit meer. De rest? Dat lees je hieronder!

Hoi Anaïs, introduceer jezelf nog eens … 

Hey, hey ik ben Anaïs Lemeer, 22 jaar en woon voorlopig nog bij mijn vader thuis, met mijn hondje. Maar ik ben wel volop op zoek naar een eigen stekje voor mij en mijn toekomstige pomeriaantje. Momenteel ben ik dan ook bezig met meubels kopen en huizen bekijken.

Top, we herinneren ons ook nog dat je met een cursus weddingplanner van start was gegaan? 

Klopt, die heb ik onder de knie, ik moet enkel nog het examen afleggen. Maar ik ben al blij, dat ik het allemaal al ken nu. Ik weet niet of ik er effectief wat mee ga doen, maar als ik later zelf trouw, heb ik er vast veel aan.

Robbert Poel

Heren die meelezen, zij regelt haar eigen trouw! Af en toe zien we nog eens een shoot van je passeren, sta je nog veel voor de lens? 

Veel niet, maar af en toe ja. Ik bekijk alle voorstellen en dan pik er sommige shoots uit. Ik zeg wel enkel ja aan fotografen die niet het vulgaire uit je willen halen, maar eerder gaan voor “cute & sexy”.

Daar kunnen we inkomen! Nog concrete plannen als model? 

Ik wil wel groeien in de modellenwereld, want ik doe dat graag. Ik heb heel weinig zelfvertrouwen en shooten helpt me dat te overwinnen. Soms denk ik dat door te shooten, mijn ogen zullen opengaan en dat ik zal inzien van amai ben ik dat echt? Als ze me vragen voor een shoot, weet ik al dat ze ergens ‘tevreden’ zijn en dat ik mij niet moet bewijzen tegenover anderen meisjes zoals bij verkiezingen. Ik heb wel aan wat verkiezingen meegedaan, maar ik haakte telkens af omdat ik wist dat ik geen kans maakte tegenover die andere, mooiere meisjes …

Robbert Poel

Anaïs, geloof ons, complexen zijn nergens voor nodig! Maar het siert je wel! Wat is je leukste ervaring voor de camera en staat er nog een samenwerking of je bucket list? 

Mijn leukste ervaring was sowieso die met Robbert Poel. Dat was ook meteen mijn recentste shoot. Maar het was vooral leuk omdat hij echt het mooiste uit je kan halen. Ik kon het eerst niet geloven dat hij mij vroeg voor een shoot, aangezien hij al zoveel mooie meisjes gefotografeerd had zoals Miss België, heel wat bekende koppen en deelnemers aan Temptation Island. Het was voor mij dan ook een eer. Mijn gebrek aan bekendheid bleek voor hem geen enkel probleem, al had ik wel stress.

Robbert Poel is inderdaad geen sukkelaar, netjes! Wat doe je eigenlijk naast die sporadische shoots? 

Voorlopig werk ik in een grote openbare sauna. Ik ben er begonnen als schoonheidsspecialiste, daarnaast doe ik ook de bar en de receptie. Ik werk daar wel graag, het is een toffe groep. Mijn collega’s zijn allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd, ik kan mijn talen gebruiken en het is best een afwisselende job!

Heel de dag tussen de blootlopers, dat moet kunnen! Iets helemaal anders, hoeveel tijd spendeer jij aan je sociale media en beschouw je jezelf als een influencer? 

Nee, dat ben ik niet, hoewel heel wat mensen dat denken. Ik leef gewoon mijn leven en ben tegenwoordig minder bezig met social media. Ik post af en toe nog eens iets om te laten zien dat ik nog leef of iets waarmee ik bezig ben, maar ik hoef mijn smartphone echt niet altijd in mijn handen te hebben.

Amai, van een uitzondering gesproken, de jeugd is nog niet verloren! Heb je veel last van eigenaardige verzoeken op de social media? 

Ik krijg vaak verzoeken om mee te doen aan een videoclips en mee te gaan met die mensen naar het buitenland. Dit interesseert mij helemaal niet. En al zeker niet als het mensen zijn die ik niet ken. Moest het nu echt iemand bekend zijn die mij wilt voor iets deftigs mee te doen, dan misschien.

Als wij ooit nog eens naar het buitenland trekken mag je mee! Waar wil je trouwens binnen dit en een jaar staan? 

Hopelijk in een mooi huisje of appartement met mijn nieuwe vriend. Gewoon gezellig samen koken ’s avonds.

Dus die vriend is er nog niet? 

Nope, ik ben al even single ondertussen, ongeveer een jaar nu. Ik ben heel moeilijk geworden op dat vlak. Ik wil wel iemand, heel graag zelfs, maar ik ben hem nog niet tegengekomen. Mijn volgend vriendje moet vooral een goeie job hebben en grappig maar ook deftig en serieus kunnen zijn. Ik heb ook graag dat een man de touwtjes in handen neemt.

Bon, er zullen weer heel wat social media berichten binnenstromen Anaïs, veel geluk … Wat is voor jou luxe? 

Twee totaal verschillende dingen. Enerzijds kunnen kopen wat ik wil, leuke reisjes boeken, op restaurant gaan en een pomeriaantje kopen! Maar ik besef ook dat luxe helemaal offline kan zijn. Je niet te moeten verantwoorden waarom je niet online bent, tijd hebben voor je familie, … Niet moeten showen waarmee je bezig bent! Ik wil samen met mijn vader dan ook graag eens naar Canada of Noorwegen met de rugzak. Back to basics, zonder gsm, make-up,  Instagram. Enkel de natuur, mooie watervallen en ’s avonds een kampvuurtje. Geen stress over hoe ik eruit zie, gewoon de dag beginnen. Ik hoop dat deze reis dit jaar lukt, al zal het waarschijnlijk met mijn oudste broer zijn. Zij hebben dat al eens gedaan!

Robbert Poel

Nice, we wensen het je van harte! Waar word je nog gelukkig van? 

Ik word gelukkig van op reis te gaan, te shoppen, leuke uitstapjes te doen met mijn vriendinnen en een leuke date achter de rug te hebben, … Maar ook van na een vermoeiende dag in de zetel te kunnen gaan liggen met mijn hondje en series te kijken met een hapje en een drankje erbij.

Robbert Poel

We zien het zo voor ons. Als afsluiter, welk geheim wil je aan Whatmatters nog kwijt? 

Ik ben een HEEL onzekere persoon. Mensen die mij echt kennen weten dat. Ze vinden zelfs dat ik er in overdrijf. Ik heb vaak bevestiging van anderen nodig. Ik post heel wat foto’s om te horen wat mensen van me vinden.  Ik ben opgegroeid tussen 4 jongens: mijn 3 broers en mijn papa. Mijn mama ben ik verloren toen ons huis is afgebrand. Dus ik heb nooit echt ‘hulp’ gekregen van zussen of een mama om er goed uit te zien. Ik heb alles zelf moeten leren kennen en uitproberen. Je zou dan voor minder twijfelen of het geslaagd is of niet …

Robbert Poel

Hier moeten we eens heel hard bij slikken. Bedankt voor je openheid Anaïs en vooral voor wie je bent. 

Wil jij Anaïs net dat tikkeltje zelfzekerder maken? Volg haar dan op Facebook en Instagram.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Cynthia doet ons meteen een enkeltje La Douce France boeken

Vive La France… Ibiza of de Côte d’Azur…het is elk jaar opnieuw een gevecht ...

Sports Illustrated eert wereldkampioenen damesvoetbal

Vergeet het cliché van halve venten… Damesvoetbal zit in de lift. Onze eigen Red ...

Hosting door Fraai