5 must have fitness gadgets

Ondergetekende heeft zich alvast voorgenomen zich wat meer naar de fitness te gaan begeven, maar of dat er in de praktijk ook effectief van komt is nog maar de vraag. Fitness wordt al snel saai en het resultaat laat vaak wel even op zich wachten. Met deze 5 gadgets heb je misschien een extra reden om je naar de gym te begeven.

FITBIT CHARGE 3

De Fitbit ken je waarschijnlijk al en ook dit nieuwe model stelt niet teleur. Deze fitness tracker kost geen fortuin, ziet er gelikt uit en er zit ook een hartslagmeter in. Naar een ingebouwde GPS is het vruchteloos zoeken, maar koppelen met de smartphone is wel mogelijk.

Bestel hier.

BOSE SOUNDSPORT FREE WIRELESS HEADPHONES

Met deze draadloze oortjes heb je alvast kwalitatieve muziek voorhanden tijdens je workout. Deze oortjes zijn zweetbestendig, dus je kan je laten gaan. Met de 3 verschillende tips, vind je vast wel de perfecte fit voor je oor. De batterij gaat zo’n 5 uur mee. Tenzij je voor de marathon gaat, moet je hier dus ruimschoots voldoende aan hebben.

BEAST SENSOR

Deze real-time sensor geeft aan hoeveel gewicht je aan het drukken bent op het schermpje van je smartphone. Deze sensor meet de snelheid en kracht van al je bewegingen. Bovendien krijg je ook advies voor de optimale workout.

SENSORIA SMART SOCK V2.0

In deze slimme sok zit een sensor die je kan koppelen aan je smartphone. De sensor verzamelt real-time data als aantal stappen, verbrande calorieën, snelheid en afstand.

HYPERICE VYPER 2 FOAM ROLLER

Na de workout je spieren tot rust laten komen? Dat doe je met deze foam roller. De vibraties kan je in drie standen op je spieren loslaten, waardoor ze ontspannen en krampen geen kans krijgen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Heel de wereld is fan van deze 'City Sport' petten "Made in Belgium"

Zou Peaky Blinders er voor iets tussen zitten? Niks ook niet! We hebben het ...

Vergeet alles wat je weet over ping pong

Ping Pong oftewel tafeltennis is al jaren heel simpel. Een groene tafel, een netje ...

Culinair leven in de brouwerij: BREW and STEW

Weet je nog niet wat doen volgend weekend? Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen (2018) ...

Hosting door Fraai