5 hipste co-work adresjes van Hasselt

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan je eigen projecten? Dan is een co-working space iets voor jou. Als zelfstandig ondernemer of freelancer geniet je hier van alle faciliteiten van een kantoor, zonder vast te hangen aan lange huurcontracten. Bovendien zijn deze flexibele co-working spaces vaak inspirerend en sfeervol ingericht, en kan je er gelijk ook je professioneel netwerk uitbouwen.

Van Antwerpen tot Zelzate, Whatmatters zet voor jullie de hipste, beste en leukste co-working spaces van België op een rijtje. Deze week is het de beurt aan… Hasselt!

Co-Saloon

Vlakbij het station van Hasselt vind je Co-Saloon, een co-working gevestigd in een loft waar je de dag productief en efficiënt kan doorkomen. Naast de werkplekken is er een vergaderruimte en zithoek met zetel en… goede koffie! Kortom, hou je van klein, gezellig en trendy dan is dit een fijn co-working adresje in Hasselt.

Bampslaan 21 3.01, Hasselt
www.co-saloon.be

Smartspace

Smartspace is een eigentijdse en flexibele werkomgeving met verschillende vestigingen in Hasselt. Al sinds 2015 een begrip voor jong en ondernemend Hasselt. Hier kom je om te werken, ontmoeten, inspireren, dynamiek en ondernemen!

Gouverneur Roppesingel 81-83, Hasselt
www.smartspace.be

Huis Van Straelen

In deze bijzondere meeting en co-working locatie in hartje Hasselt vergader en werk je tussen kunst en design. Naast meeting rooms vind je bij het Huis Van Straelen ook flex werkplekken en virtuele werkplekken. En dat alles in sfeervol ingerichte ruimtes, in een prachtig gerenoveerd Art Nouveau pand.

Koningin Astridlaan 35, Hasselt
www.huisvanstraelen.be

Co-workspace

Al vanaf €11,25 per dag kan jij je eigen bureau in Hasselt huren. En wel bij Co-workspace aan de Gouverneur Verwilghensingel. De bureaus zijn volledig uitgeruste werkplekken met kwalitatieve bureaustoelen. Daarnaast is er een loungeruimte, vergaderzaaltje, gratis parking en Nespresso koffiemachine…. What else?

Gouverneur Verwilghensingel 30A
www.co-workspace.be

Officenter

Met verschillende vestigingen in Vlaanderen en Nederland is Officenter een gekende naam in het land der co-workers. Van het huren van een flex bureau tot het eigen maken van een volledig gemeubileerd kantoor, bij Officenter vind je diverse huurformules met diverse ondersteunende diensten en faciliteiten.

van Veldekesingel 150, Hasselt
www.officenter.eu

 

You May Also Like

Martini Caffè Torino, de allereerste Negroni bar in België

Vorig jaar bracht Martini met Caffè Torino voor het eerst het concept van de ...

3 keer op pad in Gent of net daarbuiten…

Op stap in Gent en op zoek naar een leuke locatie om wat te ...

In dit drijvend hotel ontdek je Japan op een geheel andere wijze

Wie het creative, serene en gedisciplineerde Japan zegt, zegt tempels, geisha’s en samoerai, de majestueuze ...

Hosting door Fraai