5 hipste co-work adresjes van Gent

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan je eigen projecten? Dan is een co-working space iets voor jou. Als zelfstandig ondernemer of freelancer geniet je hier van alle faciliteiten van een kantoor, zonder vast te hangen aan lange huurcontracten. Bovendien zijn deze flexibele co-working spaces vaak inspirerend en sfeervol ingericht, en kan je er gelijk ook je professioneel netwerk uitbouwen.

Van Antwerpen tot Zelzate, Whatmatters zet voor jullie de hipste, beste en leukste co-working spaces van België op een rijtje. Deze week is het de beurt aan…Gent!

LikeBirds

Gent bruist van de creatieve en innovatieve startups. En LikeBirds is zo’n co-working in Gent waar je deze community van freelancers, creatieve ondernemers en andere inspiratiezoekers zult vinden. Ook wanneer je op zoek bent naar een inspirerende locatie voor een meeting, workshop of ander event, zal LikeBirds-vibe je creativiteit prikkelen!

LikeBirds, Eskimofabriek Site – Wiedauwkaai 23K, Gent
www.likebirds.be

Dokwerkers

De freelancers bij De Dokwerkers delen een creatieve mindset en een werkplek in Dok Noord in Gent. Deze co-working space bestaat uit een grote, open ruimte waar je rustig kan werken, klanten ontvangt of andere inspiratiezoekers ontmoet. Ontspannen doe je in de salon waar je ook je hoofd leeg kan maken door een Fifamatch te spelen op de Playstation.

Dokwerkers, Sassevaartstraat 46/303 Gent
www.dokwerkers.gent

Watt Factory

Bij Watt Facory in Gent vind je flexibele kantoorruimtes waar creatieve ondernemers werken die gericht zijn op Smart Cities & Climate Change. Nieuwe leden worden geselecteerd op deze thema’s om ideevorming en kruisbestuiving aan te moedigen. De lunch en apérobar Woest maken van Watt Factory een tweede thuis!

Watt Factory, Vlasgaardstraat 52 Gent
www.wattfactory.be

Ampla House

Het Ampla House noemt zichzelf een Urban Collaborative Workspace, en dat is precies waar het hier om draait. Naast dat het een plek is om te werken, word je hier ook geïnspireerd door andere freelancers, leer je van elkaar en kan je ideeën uitwisselen. En dat alles in een state of the art kantoorinfrastructuur midden in Gent.

Coupure Rechts 88, Gent
www.amplahouse.com

The Hive

Ben je voor jezelf aan de slag gegaan in de digitale branche? Dan is The Hive the place to be in Gent! In een inspirerende en duurzame co-working vlakbij station Gent-Dampoort werken verschillende IT-bedrijfjes en freelancers samen in wat ook wel ‘the digital valley’ van Gent wordt genoemd.

The Hive, Dendermondsesteenweg 39A001 Gent
www.thehive.gent

You May Also Like

Dit waanzinnig hotel aan de Blue Lagoon is dé reden om naar Ijsland te hoppen!

Magnifiek…beter kunnen we het niet omschrijven. Ijsland is in. Steeds meer mensen vinden hun ...

Whatmatters On Tour: Alfa Romeo B-Tech Lifestyle Event in Turijn

Cars, Travel, Food…een All-In-tripje dat we niet snel zullen vergeten. Alfa boomt…Met een verkoop dat ...

Hotspot in De Kempen: Gio's Geel

Trouwe fans, of nee, zo hautain zijn we nog net niet…we herbeginnen…Lezers van het ...

Hosting door Fraai