4 kinky restaurantconcepten die je moet beleven

Ben je best wel een bronstig beertje? Wil je ook op restaurant bij voorkeur voetje wrijf doen? Dan zijn deze 4 kinky restaurantconcepten vast wel wat voor jou? Je moet er soms een eindje voor vliegen, maar sinds wanneer is dat een belemmering?

Temptation Cancun Resort
Mexico

Enkel 21-plussers zijn in dit resort welkom. Met restaurantnamen als Sutra en Sea Flirt is de insteek meteen duidelijk. Naast eten en drinken geniet je hier ook van romantische massages en seksueel getinte feestjes. Alle remmen los! Een standaardkamer kost je per nacht zo’n 450 dollar, maar dat zal je je niet beklagen.

O’naturel
Parijs

Hoewel heel wat naaktrestaurants ondertussen zijn gesloten, blijft het bij O’naturel in Parijs wel mogelijk.  Al moet je wel snel zijn, want in februari gaan de deuren dicht. Er gelden wel wat regels en de bediening draagt wel kleding, maar voor de rest is iedereen poedelnaakt. Kreeft en foie gras staan hier op de kaart, naast heel wat andere bistrogerechten. Het restaurant blijkt populair bij nudisten, maar dus niet populair genoeg…

Better than Sex
Verenigde Staten

Wat is er beter dan sex? Desserts natuurlijk! In dit Amerikaanse dessertenconcept zit het seksimago al in de naam. De kleine keten in Orlando, Key West en Savannah richt zich alvast op koppels die een romantische avond willen beleven. Bijzondere desserts en drankjes als de ‘rimjob’ die en heel bijzonder mondgevoel geven, maken het concept nog wat aantrekkelijker. Alle tafeltjes zijn hier door een gordijn of muur van elkaar afgescheiden, waardoor iedereen net wat meer privacy heeft.

Alp-Schaukäserei Morteratsch
Zwitserland

Hier stap je naakt in een Molkebad. Een houten vat, gevuld met wei, de vloeistof die bij kaasbereiding ontstaat. Het is eens een andere manier om alpenkaas te ervaren… De behandeling blijkt ook nog eens goed voor de huid. Voor amper 50 euro maak je deze ervaring mee, inclusief glaasje Prosecco.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

World's End Rum: Goud in Berlijn

Rum, eerlijk? We kennen er niets van bij Whatmatters. Veel meer dan het feit ...

Samen naar de Pop-Up met Miette Dierckx

Voor de snoodaards die je niet kennen van televisie of uit de media Miette, ...

Hosting door Fraai