360°-camera laat je meest waanzinnige afdaling wereldbeker skiën ervaren (video)

Afdalen als een baas!

Ooit al eens een idee willen hebben hoe topskiërs tijdens een wereldbekerwedstrijd een afdaling beleven? Kijk dan maar eens naar volgend filmpje. Daarin laten ex-topskiërs Bruno Kernen en Marc Berthod iedereen mee ervaren hoe de meest veeleisende en spectaculairste afdaling in het wereldbekercircuit, de Lauberhorn in Wengen, moet worden bedwongen.

De heren doen deze afdaling op ‘het gemakske’ in 3’10”. De winnaar die afgelopen weekend de wereldbekermanche van zo’n 4,5 kilometer op zijn naam mocht schrijven, de halve Belg Vincent Kriechmayr, deed deze afdaling in slechts 2’28” en haalde zo maar eventjes topsnelheden van boven de 140km/u.

Muis in aanslag en geniet van deze spectaculaire beelden.

tcoc

You May Also Like

Bruutste kooivechter ooit, Conor McGregor, gooit handdoek in de ring

Figuurlijk dan… De 30-jarige rekel met bijnaam ‘The Notorious’ die naast een carrière in de ...

Mooiste wielerbabe ter wereld is terug vrijgezel

Daar willen we wel een demarrage voor plaatsen… Vraag aan elke man wie vervolgens ...

Hosting door Fraai