360°-camera laat je meest waanzinnige afdaling wereldbeker skiën ervaren (video)

Afdalen als een baas!

Ooit al eens een idee willen hebben hoe topskiërs tijdens een wereldbekerwedstrijd een afdaling beleven? Kijk dan maar eens naar volgend filmpje. Daarin laten ex-topskiërs Bruno Kernen en Marc Berthod iedereen mee ervaren hoe de meest veeleisende en spectaculairste afdaling in het wereldbekercircuit, de Lauberhorn in Wengen, moet worden bedwongen.

De heren doen deze afdaling op ‘het gemakske’ in 3’10”. De winnaar die afgelopen weekend de wereldbekermanche van zo’n 4,5 kilometer op zijn naam mocht schrijven, de halve Belg Vincent Kriechmayr, deed deze afdaling in slechts 2’28” en haalde zo maar eventjes topsnelheden van boven de 140km/u.

Muis in aanslag en geniet van deze spectaculaire beelden.

You May Also Like

Moose Knuckles strikt NBA-held Dennis Rodman in extreem coole campagnevideo

Extreem cool mag je letterlijk nemen… En ook figuurlijk want om hun laatste collectie ...

Knapste wielerbabe in het peleton Puck Moonen komt op tegen pesten (video)

Niet alleen uiterlijk een mooi persoon… Of wij vroeger wel eens gepest werden? Gelukkig ...

Hosting door Fraai