3 must visit restaurants die openen in 2019

Ga jij ook eens graag buiten de grenzen eten? Wij alvast wel. Bij een citytrip hoort simpelweg een restaurantbezoek en dat mag op sterrenniveau zijn. Wil je dit jaar fijn gaan dineren in den vreemde, dan zijn dit alvast 3 restaurants waar culinaire specialisten reikhalzend naar uitkijken. Check wel even voor vertrek of ze al open zijn…

Hudson Yards
New York

Een tripje naar The Big Apple? Dan valt de wijk Hudson Yards te overwegen, hier gaan immers meerdere restaurants die de moeite waard zijn open. Zo is er de TAK Room die in maart opengaat en waar je je in een Mad Men decor waant, de Momofoku restaurants van David Chang die een update krijgen en een food hall waar José Andrés en de broers Ferran en Albert Adrià van het vroegere El Bulli aan het roer staan.

Afishionado
Miami

Ga je even uitblazen in Miami, steek dan de beentjes maar eens onder tafel bij Afishonado. Jeremy Ford die Top Chef won in de VS, roert hier in de potten. Verwacht een minimalistische zaak waar visgerechten centraal staan.

Alchemist
Kopenhagen

Of Rasmus Munk gek of geniaal is, daar bestaat discussie over, maar je kan binnenkort wel gaan eten in een enorm oud pakhuis in de buitenwijken van Kopenhagen. 50 gerechten staan op het programma, goed voor 5 uur tafelen. Terwijl je door het pakhuis verhuist, worden al je zintuigen geprikkeld. Acteurs, ledscreens en kunst, het passeert er allemaal.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

En of we een blinde tijger kennen!

Tijgers: Die kennen we, figuurlijk toch. Maar blinde tijgers, nee, al veel minder. Eeg ...

9 toffe conceptstores in Amsterdam voor mannen

Op weekend met je lief naar Amsterdam? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen ...

Verser dan bij 'The Rock' zal je vis niet geserveerd worden

Zanzibar…heerlijk vertoeven… Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Zanzibar of Unguja is een eiland aan de oostkust van Afrika dat ...

Hosting door Fraai