Zwarte steenkool van BLOOMR zorgt voor witte tandjes!

Wijn, koffie en nog heel wat andere voedingswaren die je nu, tijdens de feestdagen, misschien nog wel net iets meer eet dan anders, plegen een stevige aanslag op het wit van je tanden. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, haal je dan misschien maar beter de BLOOMR in huis.

De mondverzorgingsproducten van BLOOMR zijn 100% natuurlijk en doen beroep op de puurheid van kokosproducten. Bij BLOOMR zijn de Coconut Charcoal, Charcoal Toothpaste en Coconut Pulling allemaal voorzien van de meest zuivere en kwalitatieve ingrediënten. Al deze producten verzorgen je mond en zorgen ervoor dat je tanden op een natuurlijke wijze witter worden.

BLOOMR Coconut Charcoal

BLOOMR Coconut Charcoal maakt tanden op verantwoorde wijze witter en verwijdert alle vlekken en verkleuringen, zonder ze te beschadigen. Daar komt nog eens bij dat het in een super leuke verpakking zit. Het gaat hier om een 100% natuurlijk product, zonder bijtende bestanddelen. Je loopt dus geen enkel risico.

BLOOMR Charcoal Toothpaste

Deze tandpasta is het alternatief voor allerhande chemische rommel. Hier zitten dus geen bleekmiddelen in. Deze tandpasta maakt je tanden schoner, witter en sterker. De leuke bamboo tandenborstel, die hoort er natuurlijk bij.

BLOOMR Coconut Pulling

Met BLOOMR Coconut Pulling doe je aan ‘oil pulling’, een traditie die al duizenden jaren wordt gebruikt om je tanden en tandvlees in topconditie te houden. Tijdens ‘oil pulling’ spoel je je mond met speciaal gefilterde kokosolie. Dit zorgt bij dagelijks gebruik voor een enorme afname van schadelijke bacteriën in je mond. Door het toevoegen van biologische munt verdwijnt het olieachtige gevoel en hou je een heerlijke frisse smaak over na het spoelen. BLOOMR Coconut Pulling is jouw snelle en 100% natuurlijke weg naar gezond tandvlees, wittere tanden en een frisse adem!  

Deze producten in huis halen? Dat kan perfect online!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Check deze twee waanzinnige penthouses in NYC

Cast Iron House, de naam verwijst naar de prominente stijl van architectuur uit de industriële ...

Weg met die gele plekken op je witte shirt!

Verschrikkelijk irritant. Aangezien wij ons wel eens in het zweet werken, er meestal wel ...

De pure power van de Mercedes Marauder powerboat

Is het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet… Soit, ...

Hosting door Fraai