Zuiderse knapperd Shallie Abbiusi geniet van het leven (Interview)

Noem één gelaatsuitdrukking die mensen sowieso mooier maakt en een lach is het enige juiste antwoord. Laat dat nu net hetgeen zijn wat er ons bij Shallie, een Vlaamse knapperd met Italiaanse roots direct opvalt. Goedlachs, vrolijk,… dat ze ten volle van het leven geniet is een statement. Het relaas van een gezellig gesprek…

Dag Shallie, stel je eens even kort voor in een zin of vijf?
Ik ben Shallie, 25 jaar. Mijn roots liggen in het zuiden van Italië en in Limburg. Sinds enkele jaren woon ik in Leuven. Ik ben medisch laborant en daarbuiten werk ik ook als model. Ik ben een heel aantal jaren actief geweest als Miss, nationaal en internationaal maar ben binnenkort op pensioen (lacht) maar de smaak van het reizen heeft me sindsdien nooit los gelaten! Reizen is dan ook één van mijn passies.

Op pensioen? Dat is snel!
Het missen-verhaal toch…(lacht)

Wat doe je dan nog in het dagelijkse leven?
Ik ben medisch laborant in UZLeuven op laboratoriumgeneeskunde. Mijn discipline is scheikunde. Verder ben ik daar ook verantwoordelijk voor het opleiden van de stagiairs
die wij, typisch voor een UZ, in enorme aantallen over de vloer krijgen. Momenteel volg ik ook een cursus Spaans (3e jaar) omdat ik gek ben op het kunnen van veel talen! Verder hou ik mij bezig met modellenwerk (freelance en bij bureaus). Af en toe pik ik eens een internationale Missverkiezing mee waar ik ons land dan vertegenwoordig als Miss Belgium maar sinds kort focus ik mij meer op social media waar ik graag nog verder in zou willen groeien.

Social media, het woord is eruit… hoeveel tijd steek je daarin?
Ik ben dagelijks bezig met social media, dit is een must als je succesvol wil zijn.

Waarom moeten mensen je volgen op Instagram?
Omdat ik altijd mezelf blijf, ik ben niet het standaard Instagram modelleke. Ik ben ook
altijd eerlijk. Als ik een product of service niet goed vind zullen mijn volgers dat weten en
stop ik de downside van het modellenwerk of de ‘influencer life’ niet weg. Ook organiseer
ik regelmatig leuke giveaways.

Beschouw je je als een influencer?
Ik zie mezelf liever als een marketing agent voor bedrijven 😉

Heb je ook tips voor beginnende influencers?
Volhouden! De sleutel is goede content en veel tijd in steken. Binnenkort breng ik een cursus uit met al mijn tips en tricks om te groeien op social media!

Ow, moeten we zeker eens lezen dan! Wat is de leukste opdracht die je tot op heden mocht doen?
Dat ik een moeilijke… ik vind echt álles leuk aan dit vak.

Dan gaan we naar de minst leuke… wat is het meest bizarre verzoek dat je ooit van een man hebt gehad?
Om een gebruikte slip of panties op te sturen in ruil voor geld.

Euh… mogen we dit redelijk ziek vinden? Iets anders… je ziet er strak uit, hoe blijf jij in vorm?
Ik probeer te letten op wat ik eet en regelmatig krachttraining te combineren met wat
cardio.

En als je eens niet op je eten let…wat is je favoriete zonde?
Ik eet echt ongelooflijk graag. Frietjes en chocolade zijn mijn favorieten.

Heb je ook een favoriet eetadresje?
Voor ontbijt is dit Nosh in Leuven waar ze heerlijke American Pancakes serveren. Voor lunch of diner vind ik L’Avenida in Hasselt een zeer tof concept en in Leuven ben ik fan van ‘T Fonduehuisje… veel en lekker!

American Pancakes… voor de echte moet je natuurlijk over de oceaan… ligt daar je favoriete reisbestemming?
Dat is moeilijk. Als ik moet verder gaan op het eten blijft dat toch Italië voor mij. Als ik echter moet kiezen naargelang het mooiste wat ik ooit heb gezien, is dat toch wel India of Hawaï. India omwille van de prachtige tempels, natuur en Taj Mahal… Hawaï omwille van de natuur.

Wow…toffe reisbestemmingen! Iets anders, wat is jouw favoriete quote en waarom past die bij je?
“If I was rich I would be a travel blogger” en “Live life to the fullest”.

Totally agree! Nog een laatste vraagje…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Ik was vroeger helemaal in to de emo-look, zo erg zelfs dat ik mijn haar heb proberen te verven met plakkaatverf.

Voor we afsluiten hebben we nog snel een vluggertje…
Euh…

Gewoon snel antwoorden!
Oké!

Het duurste item in mijn kleerkast is…(zijn) mijn Jimmy Choo’s
Mijn favoriete designermerk is…Gucci
Als ik de lotto win dan…Zou ik altijd reizen
Ik voel me het meest sexy als ik…Me goed voel in mijn vel
My ultimate crush is…Omari Hardwick aka Ghost in Power

Owla, geen broekventje! Tijd om echt af te ronden nu! Bedankt voor je kostbare tijd knapperd en heel veel succes met alles wat je verder onderneemt. Wij blijven het zeker volgen. En volgen, dat kunnen jullie ook… via de beruchte knop op Instagram!

Credits: Thomas C. Beerten

You May Also Like

Naaktmodel loopt enkel met likje verf door shopping center en niemand heeft het door!

Potverdekke…zelfs kenners als wij moesten toch een keer of drie kijken voor we effectief ...

Sports Illustrated eert wereldkampioenen damesvoetbal

Vergeet het cliché van halve venten… Damesvoetbal zit in de lift. Onze eigen Red ...

Bianca, dochter van Jean-Claude Van Damme mag er zijn!

Neen, wij willen geen ruzie met de papa… Mannen die hun zinnen op de ...

Hosting door Fraai