Zuiderse knapperd Maithé Rivera Armayones zet ons buitenspel

Om ons buitenspel te zetten, moet je al van goede komaf zijn. Zowel ikzelf als Kevin (Merel en Mister C. zijn niet echt goede voetballers) staan op onze redactie gekend om geregeld door de buitenspelval te glippen. Al was het maar om een samen wat gerstenat vol vitaminen in te slaan. Iemand die ook wel tegen een balletje kan trappen en er ongelooflijk goed uitziet is niemand minder dan Maithé Rivera Armayones. Wij zochten deze knapperd die het in een nog niet zo lang verleden ver schopte (woordspeling) tijdens een Miss België-verkiezing op. En of ze onze voorzetten van vragen staalhard binnen kopte…

Hey Maithé, vertel eens…hoe is het met u?
Heel goed! Dank je! 

Geen dank! Wij danken u dat we je even mogen spreken! Waar ben je de laatste tijd zoal mee bezig? 
Ik zit nu momenteel in een opleiding. Buiten dat sport ik ook veel en doe ik regelmatig fotoshoots en modeshows.

Je haalde de top 5 in de Miss België verkiezing van 2017. Heb je er wat kunnen uithalen? 
Ja zeker en vast! Na de verkiezing heb ik er veel modellenwerk door gekregen. Verder heb ik er ongelooflijk veel mensen door leren kennen. Voor mij was dit dus een geslaagd avontuur.

Wat misschien een publiek geheim is… je hebt gevoetbald. Kan je ons dan ook eens uitleggen wat buitenspel is?
Buitenspel is wanneer een speler de bal ontvangt van een teamgenoot, terwijl hij zich dichter bij de doellijn van de tegenpartij bevindt dan de bal én de voorlaatste tegenstander…en nu gij! 

We zouden het niet beter kunnen zeggen! Voetbal je trouwens nu nog? Ik heb inderdaad enkele jaren gevoetbald maar ik miste mijn vorige sport (atletiek) bij AC Lebbeke te hard, de sfeer is daar zeer leuk en de trainers werken zeer professioneel. Daarom had ik besloten om terug te beginnen lopen,wat ik nog steeds doe. Mijn specialiteiten zijn 800m en cross.

Een klein loopwondertje dus. Iets anders nu…wat is jouw favoriete reisbestemming?
Spanje omdat mijn familie afkomstig is van Sevilla. De sfeer, het goede weer, het eten,… Alles is zo leuk daar!

Het goede weer…we verlangen al terug naar een warme zwoele zomer. Wat was jouw laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was Sal (Kaapverdië)

En moet je deze trips alleen doen of is er een gelukzak naast je die deze trips mee kan doen?
Ik ben (happy) single. Ik ben niet actief op zoek naar iemand! Ik zal hem ooit wel tegenkomen. Of nee…ik ga je stiekem iets vertellen…er is stiekem wel iemand in mijn leven ondertussen…op vier poten!

Naast dat schattig ding is er dan ook nog de spreekwoordelijke Prins op het witte paard die voorlopig op zich laat wachten dus. Aan aandacht genoeg ontbreekt het niet nemen we aan! Soit, twee rijen aub en wij gaan in tussentijd dan maar voor een vluggertje, niet?
Euh…

Calme Calme…gewoon snel antwoorden is goed…
Deal!

Mijn favoriete stad in België is…Antwerpen
Mijn favoriete voetballer is…Cristiano Ronaldo
Bikini of Lingerie… Bikini
My ultimate crush is…Mariano Di Vaio
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…mijn gsm checken
Als ik de lotto win dan…koop ik alles voor mijn familie (en mezelf natuurlijk) en verhuis ik naar het buitenland! 

Mogen we mee? Indien niet blijven we jouw avonturen via Instagram op de voet volgen! Alvast bedankt voor je tijd en succes in alles wat je verder nog onderneemt! 

Foto’s: Instagram 

You May Also Like

Bella ragazza Elisa Milanetto aan het woord!

Bij Italië droomt onderstaande redacteur spontaan weg. Een prachtig land, een radde taal, een ...

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

Uit de voetsporen van Ma en Pa…Lily-Rose Melody Depp

Zelfs modehuis Chanel heeft deze knapperd al opgemerkt… Dochter van beroemde celebs als Johnny ...

Hosting door Fraai