Women Move Mountains

Het eindejaar is het moment voor feestelijkheden, lekker eten en geschenkjes. Maar ook om eens stil te staan bij mensen die het minder hebben en gebeurtenissen in de wereld die minder leuk zijn. Met campagnes en acties als De Warmste Week en de Schrijfmarathon van Amnesty International heeft ook The North Face dit eindejaar een bewustwordingscampagne voor het goede doel bedacht en ingezet: We Move Mountains.

Aan de basis van de We Move Mountains campagne liggen de vrouwelijke atleten van The North Face. Rondom hen is een serie van korte films gemaakt, verteld door andere rolmodellen die hen bewonderen en door hen geïnspireerd zijn. Het merk begon dit initiatief op basis van de relatief eenvoudige theorie dat als vrouwen en meisjes meer rolmodellen zien in de wereld, er vanzelf meer vrouwelijke rolmodellen zullen zijn in toekomstige generaties.

The North Face gebruikt haar storytellingplatform en bereik om de stem van vrouwen te laten horen die grenzen verleggen, om hun verhalen te tonen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Daarnaast streeft het merk naar een gelijke representatie van vrouwen in alle advertenties, social media posts. En last but not least moedigt The North Face anderen aan om de verhalen van inspirerende vrouwen te delen op social media via de hashtag #SheMovesMountains.

Samen bergen verzetten + giveaway!

De campagneshirts voor We Move Mountains zijn uitgebracht in gelimiteerd opgave, en ondertussen volledig uitverkocht. Whatmatters mag echter nog enkele T-shirts gratis weggeven! Wil je er eentje winnen, doe dan binnenkort mee met onze giveaway op Instagram, doe mee en verzet samen bergen met The North Face en de We Move Mountains campagne!

Alle info rond de We Move Mountains campagne vind je via deze link.

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...

Morning Recovery Drink l NOOIT meer katers!

Nee, we lijden niet aan geheugenverlies. Ja, we weten dat we er al over ...

5 tips waarom ook jij deze zomer naar Marbella moet

Marbella…het is bijna vier jaar geleden dat we er een waanzinnig heerlijke vakantie hebben ...

Hosting door Fraai