Whatmatters Real Estate: Duurste Penthouse Nederland ligt in Rotterdam

Een prijs is vooralsnog onbekend…

Maar dat je er een paar ribben voor uit jouw lijf zal moeten toveren is een zekerheid. Geschat wordt dat deze penthouse tussen de 15 en 20 miljoen zal kosten en dat maakt het dan gelijk het duurste appartement bij onze Noorderburen.

Het exclusieve appartement ligt in de Rotterdamse wijk Katendrecht en zal bewoond worden vanaf 2021. Het telt een oppervlakte van 1000 m2 en die ruimte wordt visueel alleen nog groter dankzij plafonds tot wel 12 meter hoog. Het tuintje is bescheiden en omvat slechts 55 vierkante meter.

The Box, zoals het stulpje gaat noemen, bestaat uit drie verdiepingen uit een complex dat een  onderdeel is van het exclusieve project Bay House aan de Rotterdamse Rijnhaven waar men tot voor kort nog kon spreken over een Rotterdamse volkswijk met erg veel achterstand en marginaliteit. De opmars is echter ingezet en dat bewijzen projecten als deze.

The Box werd afgelopen weekend gepresenteerd op de Masters of LXRY-beurs in Amsterdam. Een succes volgens de makelaar want de eerste geïnteresseerden hebben zich al gemeld. Wij waren daar helaas (nog) niet bij. 

 

Bron: Manify

You May Also Like

De wonderlijke kracht van X-Gin

Of we van cadeautjes houden bij Whatmatters? Nou en of! Toen er spontaan een ...

3 fonkelnieuwe hotels die in 2017 de deuren openen

Ja, ondertussen zijn er al heel wat alternatieven, maar persoonlijk kan ik toch nog ...

Hosting door Fraai