Whatmatters Real Estate: Duurste Penthouse Nederland ligt in Rotterdam

Een prijs is vooralsnog onbekend…

Maar dat je er een paar ribben voor uit jouw lijf zal moeten toveren is een zekerheid. Geschat wordt dat deze penthouse tussen de 15 en 20 miljoen zal kosten en dat maakt het dan gelijk het duurste appartement bij onze Noorderburen.

Het exclusieve appartement ligt in de Rotterdamse wijk Katendrecht en zal bewoond worden vanaf 2021. Het telt een oppervlakte van 1000 m2 en die ruimte wordt visueel alleen nog groter dankzij plafonds tot wel 12 meter hoog. Het tuintje is bescheiden en omvat slechts 55 vierkante meter.

The Box, zoals het stulpje gaat noemen, bestaat uit drie verdiepingen uit een complex dat een  onderdeel is van het exclusieve project Bay House aan de Rotterdamse Rijnhaven waar men tot voor kort nog kon spreken over een Rotterdamse volkswijk met erg veel achterstand en marginaliteit. De opmars is echter ingezet en dat bewijzen projecten als deze.

The Box werd afgelopen weekend gepresenteerd op de Masters of LXRY-beurs in Amsterdam. Een succes volgens de makelaar want de eerste geïnteresseerden hebben zich al gemeld. Wij waren daar helaas (nog) niet bij. 

 

Bron: Manify

tcoc

You May Also Like

Op zoek naar een royaal vakantieoptrekje in Hawaï?

Aloha! Wij zien ons al verwelkomd worden met een bloemenkrans door dansende Hawaïaanse mooie ...

De 2 pittige dames van de Winelovers

Ook al kennen we er amper wat van: we lusten wel een wijntje bij ...

Designvolle koffie

Koffiezetapparaten ze zijn er in alle vormen en maten. Op de Whatmatters redactie moet ...